Rajola priprema teren - Ponovo nabrajao klubove, dvojica klijenata u centru pažnje!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.12.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Italijan pomalo iznenadio.

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Povezane vesti

Italijanski fudbalski agent Mino Rajola ponovo se našao pred očima javnosti gde je pričao o budućim koracima svojih pojedinih klijenata.

Konkretno, bilo je reči o Erlingu Halandu, za kojeg je prvi čovek Borusije Dortmund Joakim Vacke rekao da uživa interesovanje Real Madrida, dok se govorilo i o Matijasu de Lihtu budući bi Holanđanin lako mogao da napusti Torino posle dve godine boravka u Juventusu.

"Haland može da čeka bilo koga... Nismo sklopili nikakav predugovor sa Real Madridom niti sa bilo kojim drugim klubom. Potražićemo najbolju opciju, a uopšte ne otpisujem mogućnost da ostane u Borusiji još jednu godinu", naveo je Rajola za portugalski "NOS".

Poslednjim rečima, Rajola je pomalo iznenadio javnost koja očekuje Halandov odlazak iz redova "milionera" ovog leta. Imao je manjih poteškoća sa povredom, nedavno se vratio i na šest utakmica postigao isto toliko pogodaka uz jednu asistenciju. Ne planira da stane, ali izvesno je da će razmatranje ostanka biti moguće samo ukoliko Borusija izbori Ligu šampiona iduće sezone. Već ove, preselili su se u Ligu Evrope, gde je realnije da se bore za trofej.

Potom se dotakao štopera Juventusa Matijasa de Lihta koji igra sve bolje, projektovan je kao jedan od naslednika Bonućija i Kjelinija, ali nije sve tako bajno. Stoga, Rajola je rešio da krene sa pripremom terena za njega.

"Matijas je spreman za sledeći korak. To i on smatra. Mislim da svi znamo koje bih klubove mogao da navedem kao potencijalni naredni korak za Matijasa. Videćemo predstojećeg leta. Da li će to biti Premijer liga? Tu su Real, Barsa, PSŽ... Barselona se ne optisuje, u stanju su da naprave veliki ekonomski dogovor i verujem da će se vratiti kroz godinu ili dve u potpunosti".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke