Rajola stigao u Juventus, priča se o jednoj trampi i čak osam igrača! Ovo je spisak!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.04.2021.
09:12
Izvor: Sportske.net

Mino Rajola ima mnogo zajedničkih interesa sa Juventusom, a Nedved mu je bio i klijent...

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Mino Rajola je u Torinu, to uvek podigne temperaturu, Nedved je njegov nekadašnji klijent, a nekoliko igrača Juventusa su oni o kojima sada brigu vodi kontroverzni menadžer.

On je posetio De Lihta, teško da bi neko mogao da aktivira klauzulu od 150 miliona za Holanđanina, koga Juventus ne namerava da proda. Rajola će razgovarati o Polu Pogbi, Juve ne krije da ga želi, ali pitanje je plate, kao i obeštećenja koje će tražiti Junajted. Mnogo toga vezano je za mogući odlazak Ronalda koji bi spasao Juventusovu kasu.

Bernadeski je još jedan od igrača koji je na talonu, Rajola mu je menadžer, kao i Romanjoliju iz Milana, pokušava da sprovede trampu dva kluba. Italijanski reprezentativci su u istom košu, imaju još po godinu dana ugovora, Juve je spreman na razmenu, Rajola treba da ubedi Milan.

Zanimljivo da Bernadeski ima platu od 4 miliona evra, pola miliona više od Romanjolija. Juve je naravno, kao i svi veliki klubovi zainteresovan za Donarumu, ali je to teška misija. Čak i ako se odluči da ode iz Milana kao slobodan igrač ovog leta, golman reprezentacije Italije bi radije u inostranstvo nego u Juve, ne želi komplikacije i status "izdajnika".

I na kraju Kean.

Juve je uzeo novac od Evertona, sada bi da vrati "Mojsija" koji je na pozajmici u PSŽ, ali realno to će teško ići. Parižani imaju pravo otkupa, verovatno će ga iskoristiti, a žele da prodaju Ikardija, za koga je Juventus zainteresovan, ali ne želi da Dibalu pošalje u Pariz.

"Bjankoneri" su zainteresovani za još jednog Minovog pulena, Malena iz PSV. Ovaj biser je dao 25 golova i imao 9 asistencija u 41 meču ove sezone, hoće ga i Milan, cena je oko 30 miliona evra...

Videćemo šta će od svega biti, Juve će svim silama pokušati da vrati titulu naredne godine (nerealno je očekivati da stignu Inter do kraja sezone), ali novac jeste problem i moraće da rasčiste stvari, prodaju Aleksa Sandra, Rabioa, Remzija, neće otkupiti izgleda Moratu, a kako rekosmo žele da se oslobode i Bernadeskija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke