Rajola tražio nemoguće, Halanda više niko neće!?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.04.2021.
12:12
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo u Španiji...

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Turneja Mina Rajole bila je najavljena i odobrena od strane Dortmunda, mada, BILD i dalje tvrdi da nisu smeli da se usprotive zbog meča sa Ajntrahton, koji su zatim izgubili i sada su na -7 bodova od Lige šampiona.

Rajola je bio u Barseloni i Real, sa Laportom se video, sa Perezom navodno nije, on je izneo svoje uslove koji su šokirali dva najveća engleska kluba. Naime, situacija je takva da ono što Mino traži ne može da plati niko.

Osim što loše utiče na Dortmund, stvara pritisak na igrača, informacije da je zahtevao po 20 miliona provizije za sebe i Halandovog oca Alfija je obišla svet.

Dakle, na obeštećenje koje bi trebalo da bude oko 150 miliona evra, duplo više nego što će Haland vredeti u leto 2022. treba dodati i proviziju za menadžera i oca, pa bi čitav transfer bez plate igrača iznosio 200 miliona evra.

To niko neće platiti, čak ni Siti koji je zainteresovan za Halanda, Pep ga vidi kao Aguerovog naslednika. Jasno, Rajola je ove tvrdnje nazvao lažima, ali ako se gledaju njegovi raniji transferi, jasno je na slučaju Pogbe i još par igrača, Lukakua koji nije više njegov klijent, Mihtarijana i još nekih da su njegovi procenti ogromni jer ima odlučujuću reč u transferu svojih igrača koji mu slepo veruju.

To je činjenica, ali čini se da je sada preterao i da u trenutnoj ekonomoskoj situaciji niko nema novca za ovaj transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke