Rajola zastrašio Junajted, ko će zameniti Pola Pogbu?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 03.05.2021.
17:53
Izvor: Sportske.net

"Crveni đavoli" spremni za svaki scenario.

EPA-EFE/Oli Scarff
EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Mino Rajola je intervjuom uzburkao talase navodima da bi Pol Pogba mogao da napusti Mančester junajted, ali "crveni đavoli" već imaju spreman spisak imena koji bi ga u tom slučaju zamenili.

Ugovor sa Francuzem ističe na leto 2022. godine, ukoliko ne postigne dogovor do kraja sezone Junajted će morati da ga prode ovog leta ukoliko planira da povrati barem deo uloženog novca.

Ukoliko se to i desi, u igri su trojica potencijalnih naslednika.

Prioritet će navodno biti vezista Vest Hema Deklan Rajs koji je u Londonu zavredeo i status reprezentativca Engleske, ali bi on trebalo da bude i najskuplja varijanta.

Spominju se još i Vilfrid Ndidi iz Lestera, ali i Atletikov Saul Nigez kojem ovo nije prvi put da se dovodi u vezu sa Old Trafordom.

Ipak, sve zavisi od Pogbe, naravno i Mina Rajole...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Tuesday, 04.05.2021
00:05

За почетак продајте Погбу и бар још једног од играча које сте наменили да продате, а онда можете причати о довођењу нових.

avatar
mrancic
Monday, 03.05.2021
20:23

Deklan Rajs je dobab ali samo za borbu u pevih 4 nikako za titulu.Grilis na prvom mestu a i zadnji vezni,krilo,stoper i desni bek.A ima i mnogo igraca koje treba prodati.Ovo se nece sa navijacima skoro zavrsiti.Sedam godina tavorenja.Dosta je bilo.