Rajolin način, u par minuta preplašio Junajted, Milan i Juventus!

Autor: Boris Jovanović
subota 18.09.2021.
09:32
Izvor: Sportske.net

Valja na vreme početi sa licitacijom...

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Povezane vesti

Mino Rajola ne miruje, izgleda da već kreće u kampanju kada su u pitanju njegovi igrači.

On je optužio Milan da su četiri godine vukli za nos Donarumu kada je potpisao novi ugovor, obećavali velike stvari, snažan tim. 

Uz to je dodao da ne samo Juventus, već i par drugih velikih klubova žale što nisu angažovali Donarumu, kao i da je smešno da se postavlja pitanje ko će braniti u konkurenciji Donarume i Kejlora Navasa.

"Braniće Donaruma, to ozbiljni ljudi i ne pitaju", tvrdi Rajola.

Inače, iza kulisa se priča da je dolazak Donarume sprečio Alegri koji ima veća ovlašćenja nego u prvom mandatu i da je on smatrao da bi dolazak golmana Milana, koji je tražio oko 12 miliona evra poremetio svlačionicu.

Što se tiče kapitena Milana Romanjolija, Rajoline reči mogu da se tumače kao pretnja.

"Romanjoliju ističe ugovor, moguće je da sa De Lihtom formira štoperski tandem u Juventusu. Ali, sa druge strane, i De Liht ima ponude, videćemo, tako funkcioniše tržište", dodaje Rajola.

Što se Pogbe tiče, i dalje smatra da je Francuz odlučio da ode (kao da se on ne nalazi iza toga), Juventusu je bacio udicu.

"Juve je u njegovom srcu, ali ne zavisi samo od Pogbe, zavisi i od Juventusa", kaže Mino, mada je zaista teško očekivati da u situaciji kada je gubitak 200 miliona evra Juventus nađe novac za povratak veziste čija bi plata u Parizu, ali verovatno i u Madridu, bila između 20 i 25 miliona evra.

I za kraj, neizbežna tema Ibra.

"On gleda napred, ali dok god je prva violina u timu, igraće. Kada bude osetio da to više nije, onda će postati direktor", zaključio je Rajola čiji klijent će za par nedelja napuniti 40 godina. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke