Ramadani doneo ponudu na Apenine, Milan i Juve ni da čuju!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.01.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Čelsijev poslednji potez, ali jasno je da je u pitanju definitivna odluka. Male šanse da se nešto desi, Iguain će morati da se pomiri sa sudbinom.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Nema promene kada je status Gonzala Iguaina u pitanju.

Njegov brat kao i Falji Ramadani posreduju, čekaju da Čelsi odluči, ali ono što je sada jasno je da su "Plavci" spustili rampu.

Naime, Marina Granovskaja je prelomila, neće platiti tek tako ove zime 50 miliona evra za 31-godišnjeg igrača čija je situacija komplikovana.

On je u Milanu, na pozajmici iz Juventusa koju je Milan platio oko 18 miliona evra, a treba da doplate još 39, ako otkupe "Pipitu" na kraju sezone.

On je dao šest golova, nije zadovoljan Milan, nije zadovoljan Argentinac, koji svim silama želi da se pridruži Sariju u Čelsiju.

Međutim, sve što "Plavci" mogu da ponude i što je Ramadani doneo na Apenine je predlog da Iguain bude pozajmljen do kraja sezone, bez obaveznog otkupa.

I Milan i Juventus su to odbili, njima je stalo da se situacija reši, pa ako Čelsi ne plati odmah, jasno je, Iguain ostaje u Milanu.

S obzirom na odnos sa Leonardom i ono što je pokazao, teško da će biti otkupljen u junu, pa bi mogao da se vrati u Juventus. Tamo može da ostane samo ako Mandžukić bude prodat, što je malo verovatno, pa će i Juve imati problem da posle ne baš dobre sezone vratio deo novca za Argentinca.

U svakom slučaju, malo je prostora za dogovor, Čelsi ne prodaje Moratu, iako ima ponude Sevilje i Atletika, nisu obezbedili zamenu, a ni Milan nema alternativu za Iguiana, ako stvar ne bude rešena sada, niko neće ulaziti u cajtnot u finišu januara, pa najverovatnije Iguain ostaje u Milanu do isteka pozajmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossoneroug
Friday, 11.01.2019
13:36

Nikad covjek nije izjavio da nije srecan u Milanu... samo piste da bi se nesto pisalo

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 11.01.2019
11:46

Falkao je kod nas (opet) u igri.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 11.01.2019
11:34

Ne treba 39 miliona nego 36. Kakvo bre ''mirenje sa sudbinom'' i kakvim crnim ''svim silama"?! Inace, dao je osam golova, dao je 2 i u Ligi Evrope.