Ramos i Mbape neće igrati u istom timu? Da li su ovo novi klubovi Španca, odnosno Francuza?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.04.2021.
11:57
Izvor: Sportske.net

Izgleda da neće biti zajedno ni u Parizu, ni u Madridu...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

U Španiji je Real glavna tema. Ne samo zbog pobede protiv Liverpula, jasno sada kastiljanski mediji pričaju o El Klasiku, ali i o mogućnosti da se Zidan domogne nove Lige Šampiona.

Izgleda da je sve izvesniji odlazak Ramosa. Sada je navodno Perez uveren da može bez kapitena, a njegov novac od ugovora bi mogao da prosledi Alabi koji bi bio novi komandant odbrane.

To bi ostavilo malo prostora kapitenu, nema ponuda PSŽ i JUnajteda kako se pričalo, a pojavio se Majami koji je spreman da plati bogatstvo. Samo, to bi značilo da Ramos igra u mnogo slabijoj ligi, on veruje da može i dalje da igra na visokom nivou. Jasno, Bekamov tim bi platio mnogo veći novac, što na kraju krajeva Ramosu i jeste cilj.

Sinoć je Đozep Pedrerol u popularnoj emisiji "Ćiringito" tvrdio da je Mbape prelomio da neće produžiti ugovor sa PSŽ, da Perez čeka da ih Al-Kelaifi zvanično obavesti da je igrač na prodaju, kako bi započeli pregovore. Real je u sjajnim odnosima sa "Svecima" i apsolutno ništa neće raditi bez znanja Parižana.

Cena bi verovatno bila oko 130 miliona evra, Real se nada prodaji Odegarda, Iska, odlasku ne samo Ramosa, već i Marsela, kao i novim pozajmicama igrača poput Jovića na koje klub ne računa.

Ipak, sve ovo treba uzeti sa dozom opreznosti, jer su često vesti koje širi emisija i Pedrerol senzacionalističke.

Španski mediji su očarani Mbapeom posle partije protiv Bajerna, tvrde da je već sada najbolji igrač na svetu i da Real mora da ga kupi i ostvari prednost nad rivalima u ovoj deceniji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke