Ramos ih odbio, "Guneri" se ne predaju, da li ova startna postava može u Ligu šampiona?

Autor: Boris Jovanović
petak 09.07.2021.
09:38
Izvor: Sportske.net

Nudili ogroman novac, ali je problem da dovedu velike igrače jer ne igraju u LŠ...

Povezane vesti

Arsenal pokušava da se pojača, ali ne ide lako. Dugo izbivanje iz Lige šampiona je učinilo svoje. Na primer, odbio ih je Serhio Ramos iako su mu nudili 17 miliona po sezoni, otišao je u PSŽ za pet manje. Španac jednosztavno želi da igra na najvišem nivou.

Što se tiče Lokatelija, iako bi ga Sasuolo prodao za 40 miliona sam igrač hoće u Juventus, već je dogovorio svoje uslove koji su slabiji od onoga što može da zaradi u Londonu.

Zbog toga su se "Guneri" okrenuli drugim metama. Blizu je kako smo pisali Albert Sambi Lokonga iz Anderlehta, njegova cena će biti oko 17 miliona evra.

Ali, navijači žele zvučnija imena, pre svih Husema Auara iz Liona i Bena Vajta štopera Brajtona. Navodno je ovaj drugi već rekao saigračima iz engleske reprezentacije da dolazi u Arsenal, a sa Lionom i dalje pregovaraju oko Francuza.

Arteta će imati novac na raspolaganju, očekuje od Edua, direktora da pojača dodatno tim, engleski rezervni golman, Aron Ramsdejl bi trebalo da stigne iz Šefild Junajteda, Nunjo Tavareš iz Benfike bi bio alternativa za levu stranu, a žele da, ako prodaju Beljerina, dovedu Turčina Muldura iz Sasuola. Ovaj momak rođen u Beču je ponikao u Rapidu, a može da igra kraj obe aut linije.

Traži se i napadač, ali prvo treba da prodaju Lakazeta. Priče o Sterlingu su naučna fantastika, ako ne nađu pravo rešenje, šansu će češće dobijati Martineli ili rekordno pojačanje kluba Nikolas Pepe.

Tim bi trebalo da bude:

Ramsdejl,
Muldur, Ben Vajt, Gabrijel, Tirni,
Parti, Auar, Lokonga,
Saka, Obamejang, Martineli (Pepe).

Zvuči bolje nego prošle sezone, ali opet da li je dovoljno da se bore za povratak u Ligu šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke