Ramos ili Varan, jedan će biti poslednja puzla u timu sveta!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.06.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Jednog od njih dvojice birali su i u Madridu...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Serhio Ramos ili Rafael Varan stižu ovog leta u Pari Sen Žermen!

Jasno je da nema mesta za obojicu, tamo već blistaju Markinjos i Kimpembe, tako da bi sa dosadašnjim tandemom Reala baš bila prevelika gužva.

Madridski As piše da je PSŽ kontaktirao Real, jer je Varan zainteresovan da pređe, sportski direktor Leonardo već je kontaktirao njegove agente. 

Real je odredio cenu za Varana na 50 miliona evra, jer ulazi u poslednju godinu ugovra, a Perez usput misli i na dobre odnose sa Parižanima zbog Kilijana Mbapea.

Što se tiče Ramosa, on ima ponude iz Premijer lige, navodno obe iz Mančestera, pominjao se i Čelsi, ali dosadašnji kapiten Reala gleda ka Parizu. Madridski mediji pišu da je Ramos više zagrejan za život u Parizu, smatra da će lakše osvojiti Ligu šampiona i prvenstvo u Pari Sen Žermenu. 

On je besplatan, PSŽ je tako već doveo Đinija Vajnalduma i Điđija Donarumu, tako da bi to zaista bio još jedan neverovatan posao.

Takođe, Fabricio Romano tvrdi da je Inter popustio i da će najverovatnije prihvatiti ponudu Parižana od 70 miliona evra za Ašrafa Hakimija.

Bilo da dođu Ramos ili Varan, ako ostane i Mbape, PSŽ će zaista imati tim sveta.

Zamislite samo Hakimi, Varan, Markinjos/Kimpembe, u vezi Vajnaldum, Verati i Paredes, a u napadu Nejmar, Di Marija i Mbape...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke