Ramos odlazi, kristališe se novi tandem ispred Kurtoe!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.02.2021.
23:38
Izvor: Sportske.net

Legendarni kapiten na izlaznim vratima "Bernabeua".

EPA-EFE/KOEN VAN WEEL
EPA-EFE/KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Sve je izvesnije kako gledamo zadnju sezonu Serhija Ramosa u kraljevsko-belom dresu Real Madrida. Kapiten ima pune 34 godine, u Madridu je još od 2005. godine kada je stigo za sumu od 27 miliona evra. 

Deluje da ni njegov saigrač, Rafael Varan više nije nedodirljiv. Osvajač Svetskog prvenstva u Rusiji već neko vreme ne pruža partije kakve smo navikli od njega. Jedna od zamena je potencijalno rešena. David Alaba je bi trebalo da Minhen zameni Madridom, Austrijanac je i najavio odlazak iz vladara Evrope ranije ove nedelje. 

Izgleda da je samo Perez spreman da udovolji neverovatnim zahtevima Austrijanca i Zahavija, agenta defanzivca. Sada se traži i kvalitetna zamena za Varanea. Pominjao se Portugalac iz Brage, ali španski mediji sve više pišu o Pau Toresu. 

Fudbaler Viljareala je fenomenalan ove sezone, njegova otkupna klauzula je doduše uvećana na 65 miliona evra zbog nastupa u selekciji Španije. Perez može da računa na dobre veze sa Viljarealom, Real Madrid je uvek imao odličnu saradnju sa "žutom podmornicom". 


Ostaje da se vidi da li je Tores-Alaba novi tandem ispred Kurtoe, jasno da odlaganje smene generacije u Madridu sada dobrano doći na naplatu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke