Raskol! Odbio da trenira, dogovorio se sa Juventusom!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.08.2024.
09:22
Izvor: Sportske.net

Poruka je jasna hoće li klubovi naći dogovor?

EPA-EFE/Koen van Weel
EPA-EFE/Koen van Weel

Povezane vesti

Svakako da ovo nije srećno leto za Atalantu. Osvajač LE se sprema za Superkup protiv Reala, ali situacija je daleko od idealne. Povredio se Skamaka, otišlo je koleno italijanskog reprezentativca, dugo će biti odsutan, zamena će biti još jedan član "Azura" Mateo Retegi koji stiže iz Đenove.

Ali, najveći problem je Teun Kopmajners. Holanđanin se dogovorio sa Juventusom, "Boginja" ga ne pušta, izgleda da je fudbaler izgubio strpljenje. On se posvađao sa Gasperinijem, udaljen je sa treninga, a iskusni stručnjak je potvrdio da vezista želi u Juve i da se klub iz Bergama na neki način oseća ucenjenim.

Nekadašnji fudbaler AZ Alkmara želi da napravi skok u karijeri, ali Juve je stigao do 50 miliona evra, "Dea" traži deset više. U pitanju je pat pozicija, sada Kopmajners pokušava da pogura stvari, vreme ističe, nervozan je. Jer, u Atalanti su stava da nije na prodaju, da neće pregovarati, ako Juventus ne uplati pomenutu sumu. Postoji i rok, sredina avgusta, odnosno pomenuti Superkup, posle toga počinje prvenstvo i oni ne žele da traže zamenu u finišu prelaznog roka.

Kada je Juventus u pitanju, Fabricio Romano tvrdi da je blizu dolazak Todiboa, da je igrač rekao Nici da ne pristaje na bilo kakav drugi transfer, direktor Italijana Đuntoli je otišao na pripreme Francuza kako bi završio posao.

U idealnom raspletu prelaznog roka, Juve bi uz Todiboa i Kopmajnera trebalo da dovede Galena, Brazilca iz Portoa koji je odigrao sjajnu prošlu sezonu, ali za to će morati da izbroje 30 miliona sa bonusima.

Sva tri transfera su nemoguća ako ne prodaju Kjezu koji je praktično eliminisan, a čeka se odlazak Šćešnjija, Milika, Kostića, Ruganija, Artura, MekKenija, na ove igrače Tijago Mota ne računa.

Uz doskorašnjeg trenera Bolonje, u Torino su ovog leta stigli Kefren Tiram, Kabal, Daglas Luiz iz Vile i golman Di Gregorio iz Monce.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke