Raskol u Barsi zbog Brazilca, došao za 30.000.0000, sada je precrtan?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.05.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Potpuno promašena investicija.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nema mira u Barseloni, a osim što je navodno Ronald Arauho na prodaju, stigla je vest i da je Vitor Roke potpuno precrtan!

Katalonski izvori i to više njih, preneli su danas da je Ćavi Ernandes prvi potvrdio da Roke nema kvalitet za Barselonu, dobio je potpunu podršku stručnog štaba, dok je tu odluku morao da prihvati i sportski direktor Deko.

Brazilac je zimus stigao iz Atletiko Paranensea za 30 miliona evra, a Barsa bi mogla da plati i dodatnih 10 kroz bonuse, ali to se neće desiti pošto je Roke potpuno precrtan.

Osim što Ćavi smatra da nije kalibar za Barselonu, mladom Brazilcu se zamera disciplina i neprofesionalizam nakon što je gurnut u drugi plan.

Njegov agent Andre Kari je javno kritikovao Ćavija, što su u Barseloni takođe videli kao potez posle kog više nema nazad.

Roke je na terenu proveo samo 310 minuta, dao je dva gola, ali je u finišu sezone potpuno pao u drugi plan.

Barselona čak ne planira ni da ga registruje za narednu sezonu, čekaće da ode na pozajmicu ili će ga prodati po određenoj sumi, koja svakako neće biti ni blizu uloženih 30 miliona evra. 

Navodno ga je već kontaktirao Flamengo, koji bi ga rado vratio u domovinu, mada se pominje da je opcija i pozajmica u neki klub iz La Lige.

Sve u svemu, jedno haotično i nepotrebno pojačanje, za ne malo novca, u trenucima kada novi napadač nije bio neophodan...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke