Raspad u Njukaslu, besni Benitez se sad okrenuo štoperu Sitija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.01.2018.
10:40
Izvor: Sportske.net

Napadača nema na vidiku, Staridž ga razbesneo, Mitrović čeka, sve manje vremena...

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Rafa Benitez je besan, Staridž je umesto u Njukaslu završio u VBA. Vremena je sve manje, u ovom trenutku nema opcija u špicu, i dalje se priča o Jorgensenu iz Fejenorda, ali mnogi ne smatraju da Danac vredi 20 miliona evra.

Šta će se dešavati u poslednjim satima videćemo, tek vreme ističe, i dalje ostaju opcije Slimani ili Ikenačo kao pozajmica, čeka i Aleksandar Mitrović, koga bi "oslobodio" dolazak novog špica i omogućio mu pozajmicu u bivši klub, Anderleht.

Sa druge strane Benitez traži na pozajmicu i štopera Mangalu iz Sitija, mada nikome nije jasno kako će mu plaćati ogromnu platu. Francuz dolaskom Laporta gubi mesto u rotaciji, tek je peti štoper i želi da ode negde gde će igrati.

Navijači su ljuti, smatraju da u klubu vlada potpuni haos, a kladioničari predviđaju da će, ako se klub ne pojača, Benitez u nekom trenutku tokom proleća napustiti sever Engleske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 31.01.2018
00:09

Mangala je najgori stoper ikada!

avatar
Slaninar94
Tuesday, 30.01.2018
15:43

Nmg da verujem, koliko lako je Benitez obrisao svoje ime iz istorije fudbala... Covece, dovoljno je reci Istanbul pa se najeziti.

avatar
3x3
Tuesday, 30.01.2018
12:12

Njukaslu bi svanulo da Benitez ode. Njegvov fudbal je davno prevazidjen.

avatar
Offside
Tuesday, 30.01.2018
11:52

Ihenaco bi bio odlicno pojacanje za bilo koga.Decku su samo potrebni minuti i sigurno bi ih vratio golovima.A ovom Benitezu zelim sve najgore u daljoj karijeri...