Rasprodaja "karamela" - "Svrake" pazare klasnog napadača?

Autor: Stefan Matić
utorak 28.06.2022.
23:40
Izvor: Sportske.net

Ko ostaje na "Gudisonu".

 EPA-EFE/Gareth Copley
EPA-EFE/Gareth Copley

Povezane vesti

Everton je u poslednjih par prelaznih rokova znao da potroši iznad očekivanja, ali to nije donosilo rezultate. Prošle sezone su umalo i ispali, završili su na tek 16. mestu. So na ranu je bio i poraz od 5:1 u poslednjem kolu od strane Arsenala. 

"Karamele" će ovog leta prodavati. 

Nedeljama se spominje odlazak Ričarlisona iz kluba. Brazilac je meta Totenhema, bilo bi zanimljivo videti Brazilca u Konteovom sistemu. Po pisanju engleskih medija i Kalvert-Luin bi mogao da promeni sredinu. 

Reprezentativac Engleske je imao tešku sezonu. Polovinu je i propustio zbog učestalih povreda, ali je i dalje na ceni. Na odigranih 17 utakmica u PL postigao je pet golova i ostvario dve asistencije. Sezonu pre toga je bio fenomenalan sa 16 postignutih golova.

Njukasl je navodno zainteresovan za DCL-a, "svrake" su se povukle iz maltene dogovorenog transfera Ekitikea koji uživa i interesovanje francuskog PSŽ-a. 

Videćemo da li bi Kalvert-Luin mogao da vrati karijeru na pravi put prelaskom u Njukasl. Ima svega 25 godina i procenjuje se na 40 miliona evra.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke