Rasprodaja u Interu, ko je plan 'B' ako SMS ne dođe?

Autor: Stefan Matić
subota 10.08.2019.
15:53
Izvor: Sportske.net

Konte želi pojačanje u vezi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Novi trener "neroazura" je već dobio svoju najveću želju ovog leta, Romelu Lukaku je novi vođa navale tim sa "Đuzepe Meace", ali tu nije kraj renoviranju. Akcenat će se prebaciti na sredinu terena.

Izvesno je da Perišić napušta klub, pridružiće se svom sunarodniku u Bajern Minhenu, ali tu nije kraj kada su u pitanju odlasci iz Intera. Sledeći na tapetu, pored Ikardija, su Žoao Mario i Borha Valero. Portugalac je jedno od većih promašaja transfer politike italijanskog kluba.

Bivši igrač Sportinga nije uključen u tim koji će nastupiti na prijateljskoj utakmici sa Valensijom, pričalo se o Vulverhemptonu i Brajtonu, ali izgleda da će se pridružiti Monaku u Ligi 1. Novac će se iskoristi za dovođenje Sergeja Milinkovića-Savića, ali ukoliko ne uspeju da isprate Lotitove zahteve, Marota se okreće ka Barseloni i još jednoj davnašnjoj želji.

Pike Arturo Vidal Barselona Rajo Valjekano

Arturo Vidal će teško dobijati minute u novom veznom redu Blaugrane, čini se da bi povratak u Italiju i rad pod poznatim Konteom mogao biti interesantna opcija za obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Axel
Saturday, 10.08.2019
17:48

na ovom portalu o kojem god klubu je riječ, spominje se ovaj panj SMS kao pojačanje, izgleda da SMS sponzoriše ovaj portal da o njemu pišu kako ga traže svi najbolji klubovi hahahahaa

avatar
Opet onaj Anonymous
Sunday, 11.08.2019
00:49

Nebi me cudilo da on drzi ovaj portal

avatar
No rules
Saturday, 10.08.2019
16:19

Sve sami DM igraci. Broz, Galjardini, Valero, Vecino, Sensi, Barela, J.Mario.. sada jos Vidal. Italijanske trenere uprkos ogromnom neuspjehu njihovih klubova u evro kupovina i dalje samo odbrana interesuje. Tuzno