"Rat" između Florentina i Karla - Kejn ili Mbape, pitanje je sad?!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 08.06.2023.
20:45
Izvor: Sportske.net

Real u problemu posle odlaska Karima Benzeme.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid ostao je bez najboljeg strelca i prvog napadača Karima Benzeme, pomalo iznenađujuće.

Nisu bili spremni za takav scenario u Madridu, ali sada moraju da krenu u poteru za prvim napadačem jer Rodrigo ne može sam da iznese sezonu na toj poziciji, niti želi da igra kao "lažna devetka". Pominje se dolazak iskusnog Hoselua koji je trebalo da služi kao alternativa Karimu Benzemi i čini ono što je radio Marijano Dijaz. 

Međutim, Benzemin odlazak potpuno je bacio Real Madrid van ravnoteže. Džud Belingem od 100.000.000 je već ugovoren i nema nazad, a "pakera" nema. Stoga su krenule priče oko Harija Kejna, kojeg Karlo Anćeloti žarko želi jer je sličan profilu Karima Benzeme. 

Zna se i da bi taj transfer bio minimum 100.000.000 evra, što brine Florentina Pereza jer, kako javlja "Relevo", čelnik Reala dobija signale od Kilijana Mbapea za 2024. godinu. Perez veruje da bi bilo bolje da uštede ovog leta na napadaču, a potom sledećeg krenu po Kilijana koji bi, veruju, u tom slučaju stigao kao slobodan igrač. On ne bi iskoristio opciju da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2025. godine i tako bi bio slobodan u izboru nove sredine. Real bi mu u tom slučaju platio francuskom superstaru bonus za potpis, a zatim mu dao ogromnu platu.

Takođe, Perez pokušava da uveri Karla Anćelotija da će pregovori sa prvim čovekom Totenhema Danijelom Levijem biti mukotrpni i dugi, te da je bolje da se okrenu alternativnim opcijama za ovu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke