Rat u Barsi, iza svega se krije Pep?!

Autor: Milovan Longinov
subota 21.08.2021.
12:00
Izvor: Sportske.net

Epilog?

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Ilaiš Moriba je u pravom ratu sa Barselonom, a izgleda da se iza svega krije Mančester Siti!

Navodno, mladi vezista je odbio sve ponude Barselone o obnovi ugovora zbog poziva Pepa Gvardiole. Ipak, Siti ne planira da ga plati ovog leta, već da ga narednog dovede bez obeštećenja, te je zbog toga Moriba spreman i da čitavu sezonu provede na tribini.

Đoan Laporta je i javno rekao da će Moriba biti prodat, a ako odbije odlazak, onda će čitavu sezonu provesti na tribini, pošto su njegovi agenti ucenjivali klub.

Moriba poseduje ogroman talenat, ima tek 18 godina i prošle sezone je imao veliko poverenje Ronalda Kumana. I sam Holanđanin se oglasio na ovu temu, na konferenciji uoči današnjeg meča sa Atletik Bilbaom.

"Pričao sam sa Ilaišom pre dve, tri nedelje i situacija je katastrofalna. Znam šta mu je klub ponudio i kao mladom igraču, savetovao sam mu da ide za novcem. Ipak, izgleda da on i njegovi agenti razmišljaju drugačije", rekao je Kuman. 

Barsa je želela minimum 15 miliona evra za njegov transfer ovog leta, pominjali su se RB Lajpcig i Čelsi, ali izgleda da Moriba gleda samo ka Gvardioli zbog koga je spreman da žrtvuje čitavu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke