Razbojnici slomili vilicu Obamejangu, a na stolu sve spremno za transfer!

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.08.2022.
12:16
Izvor: Sportske.net

Neverovatna priča.

PA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
PA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Pjer-Emerik Obamejang je proteklog vikenda bio na meti razbojnika i tom prilikom je ipak zaradio jednu neugodnu povredu.

Gabonac je u želji da zaštiti svoju porodicu od četvorice naoružanih razbojnika zadobio neugodan udarac u predelu lica, čime mu je naprsla vilica.

Ovu priču ekskluzivno je otkrio pouzdani novinar Atletika Dejvid Ornstajn, koji tvrdi da je ova situacija uticala na pregovore između Barselone i Čelsija, ali da nije poznato da li će pokvariti transfer.

Navodno, nije isključeno da Obamejang ode na pozajmicu u London, a nova runda pregovora, zbog ove vanredne situacije, zakazana je za danas, pošto su njegovi agenti otputovali za London.

Problem je u tome što će Obamejang ipak morati na operaciju, a Đerar Romero se nadovezao na Atletikovu priču i potvrdio da će Gabonac pauzirati oko mesec dana. 

To suštinski i nije toliko strašno, jer u drugoj polovini septembra sledi reprezentativna pauza, tako da bi Obamejang mogao da bude na raspolaganju odmah posle nje, kada je i najgušći raspored, zbog tri kola u Ligi šampiona. 

Čelsi i Barselona će danas svakako nastaviti pregovore, ova povreda bi na neki način mogla da utiče, ali i ne mnogo, jer će Gabonac tokom oporavka moći da održava fizičku formu i da bude spreman čim mu vilica zaraste.

Suštinski je sigurno da bi propustio sledeće mečeve: 

3. septembar: Čelsi - Vest Hem 
6. septembar: Dinamo Zagreb - Čelsi
10. septembar: Fulam - Čelsi
14. septembar: Čelsi - Salzburg
18. septembar: Čelsi - Liverpul
1. oktobar: Kristal Palas - Čelsi

Podsetimo, razlika između ponude i potražnje je svega 3,4 miliona evra, tako  da se očekuje da dogovor ipak bude  postignut. 

Tomas Tuhel ima mnogo problema u napadu, Haverc i Maunt nisu dali ni gol niti upisali asistenciju, pa je neko poput Obamejanga preko potreban da pomogne jedinom raspoloženom Rahimu Sterlingu. 

Što se  tiče Barse, ako Obamejang ostane, teško da će klub imati prostora za nova pojačanja u samom finišu roka. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke