Razlaz visi u vazduhu, odluku će doneti Romelu Lukaku!

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.08.2021.
08:46
Izvor: Sportske.net

Interov stav se nazire...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter je odbio ponudu 100 miliona evra plus Markos Alonso koga je Konte silno želeo i čija je vrednost oko 15 miliona evra. Španac ne bi imao ništa protiv da bude deo paketa za Lukakua i vrati se u Italiju gde je igrao za Fiorentinu.

Međutim Čelsi ne odustaje. Naime, žele svim silama da dovedu napadača, kao da su odustali od Halanda koji nije oduševljen i želi da čeka Real i sledeće leto, Mbape je nemoguća misija, Kejn bi takođe radije u Siti.

Ali, Čelsi insistira na povratku Lukakua. Znaju da Inter ima problem, kako piše "Korijere dela Sera" u ovom trenutku je izvesno, ako ponuda bude 130 miliona evra, što bi bio ne samo italijanski, već i britanski rekord, oni će odluku prepustiti Belgijancu.

On može da dobije dupli novac, oko 15 miliona evra u bivšem klubu za koji je igrao samo deset mečeva. Naime, on je bio na pozajmicamau VBA i Evertonu, a onda su ga "Karamele" otkupile za 35 miliona.

Kako sada stvari stoje, "Plavci" bi morali da plate četiri puta veći novac da ga vrate.

Interova pozicija je jasna, oni neće odbiti, ali iz straha od revolta navijača odluku prepuštaju fudbaleru. Ako on bude želeo da napusti klub i uzme ogroman novac, kako se to obično kaže, neće ga sprečavati. 

Videćemo rasplet, jasno, bez Lukakua, ma koga da dovedu kao zamenu (pominju se Zapata, Vlahović, čak i Timo Verner) neće moći da ima uticaj na igru kao Belgijanac, a slobodno se može reći da bi se šampion praktično odrekao borbe za "Skudeto".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 04.08.2021
12:27

Praticemo, poslije Lukakua navijaci bi trazili odlazak Zanga, Marote, Zanetija.. a to bi svakako bilo ispravno. Cujes ti Zapata, Vlahovic i neki nebitnjavkovici.