Razmena "nepoželjnih", Barsa i Arteta našli najbolje rešenje?

Autor: Stefan Matić
subota 18.07.2020.
20:54
Izvor: Sportske.net

Ovaj posao bi doneo kvalitet svim uključenim stranama.

EPA-EFE/Paul Childs/NMC/Pool
EPA-EFE/Paul Childs/NMC/Pool

Povezane vesti

Barselona je izgubila titulu u Primeri, Setijenovi dani mogu biti odbrojani ukoliko se Katalonci ne kvalifikuju u četvrtfinale Lige šampiona. Na tom putu im stoji raspoloženi Napoli, Italijani su bili bolji tim u prvom duelu na "San Paolu".

Jasno da timu sa "Nou Kampa" slede kadrovske promene, za sada je potvrđen dolazak Pjanića iz Juventusa dok je u suprotnom pravcu otišao Artur. Ipak po navodima španskih medija Katalonci će pokušati da dovedu još jednom ime u veznom delu terena.

Radi se Mateu Genduziju. Mladi Francuz je viđen kao velika zvezda u nastajanju na "Emirajtsu", ali je ponašanje veznjaka dosta problematično posle restarta. 21-godišnjak je praktično izbačen iz tima posle utakmice sa Brajtonom gde je prikazao svoj temperament.

Barsa bi navodno ponudila razmenu Kutinjo-Genduzi.

Genduzi

Brazilac se vraća sa pozajmice iz Bajerna, ali mesta za (pre)skupo pojačanje nema ni u naznakama. Arsenal je u par navrata pokazivao interesovanje za brazilskog čarobnjaka, ovakva razmena bi nam omogućila da još koju sezonu gledamo čaroliju kreativca u PL.

Videćemo da li će od pomenutog posla i biti nešto, deluje da je ovo win-win pozicija.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tobdzija02
Sunday, 19.07.2020
11:48

Coutinho za Genduzija? Moze li se to odmah potpisati mozda se Barselona predomisli ??

avatar
El Nindža
Sunday, 19.07.2020
02:22

Prvo, Napoli bio bolji rival?!?!?
Drugi, Kutinjo za Genduzija?!?!?

avatar
Mirjevac
Saturday, 18.07.2020
23:45

Ja mislim da barca gresi sto ne vrati Kutinja i da neki novi trener proba ponovo sa njim? Kutinjo je dobar igrac, samo mu mozda fali nesto malo da bi se uklopio u igru, on nije bio bas los u barci, ali bivsi trenner barce Valverde nije znao sa njim, i ovaj sadaasnji trener ga nebi znao uklopi! Barca da menja Kutinja za ovog francuza njoj se nece isplati, njima da ali njoj ne! Ja mislim barcina uprava ide na to da sto vise unisti klub i finansijski i sportski posto ce uprava morati da ode na sledece leto, imam utisak da uprava radi sve protiv kluba! Barci treba novi trener i nova igra i neki novi igraci i naravno nova uprava!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 18.07.2020
21:47

I ako se se Coutinho nije snasao u Barsi ni u Bayernu bas najbolje ipak mislim da on i dalje vrijedi nesto vise