Razmena za Dibalu, Bejl ostaje u Španiji, ne u Realu?!

Autor: Boris Jovanović
petak 18.06.2021.
09:19
Izvor: Sportske.net

Šta sprema madridski klub?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Atletiko iz Madrida pokušava sve da se pojača, naime, u ovom trenutku oni pregovaraju oko nekoliko fudbalera, a prva meta je Rodrigo De Pol iz Udinezea. To što su i engleski klubovi ušli u trku za sjajnog vezistu mu je povećalo cenu na 40 miliona, ali on želi u Madrid.

U istom dresu bi mogao da završi njegov najbolji prijatelj, Paulo Dibala. Simeone ne odustaje, ponudio bi Saula Nigeza i novac za "La Hoju" kome ugovor ističe narednog leta. 

Ali, povratak Maksa Alegija na klupu je sada povećao šanse da Dibala ostane u Torinu, no još nije gotovo, niti se pregovara u ovom trenutku.

Simeone će prodati verovatno Tripijea, ali traže više od 20 miliona koliko nudi Junajted i izgleda da su uvukli i PSŽ u igru.

No, bomba bi mogla da stigne iz Reala, u pitanju je Garet Bejl. "La Desima" tvrdi da "Jorgandžije" imaju plan, da se Bejl koji obožava Madrid oslobodi ugovora sa Realom i preseli na "Vandu Metropolitano". On bi morao da pristane na manji ugovor, ali svejedno, već bi uzeo odštetu od Merengesa. Mada, postoji mogućnost da deo tog sporazuma bude i zabrana odlaska u bilo koji drugi španski klub.

Da li bi Bejl to učinio?

Svakako, bez obzira što se vratio Anćeloti. Ako Florentino Perez bude insistirao da Velšanin napusti Real zbog ponašanja proteklih godina, ali i ogromne plate, Italijan će se tome povinovati. 

Atletiko je pregovarao i sa agentima Bernarda Silve, ali Mančester Siti neće spustiti cenu ispod 60 miliona.

U svakom slučaju, sa titulom za reverom, Simeone ne namerava da odustane, ima odličan tim, želi dodatno da ga pojača i pokuša da ostvari ultimativni san, da posle tri izgubljena finala Atletika (dva pod njegovim vođstvom) u najjačem takmičenju konačno donese titulu prvaka Evrope "Jorgandžijama". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke