Razočarao Kumana, pa prelazi u Totenhem!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 28.08.2021.
12:15
Izvor: Sportske.net

Afrikanac stiže danas u London.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Talentovani afrički fudbaler Ilaj Moriba na putu je da pojača Totenhem, koji mu je spremio četvorogodišnji ugovor, prenosi katalonski Sport.

Prema istim izvorima, ovaj fudbaler će se danas pojaviti u društvu agenta u Londonu kako bi kompletirao transfer iz Barselone u Totenhem, vredan 15 miliona evra.

Do poslednjeg časa Totenhem je bio u trci sa Red Bul Lajpcigom za talentovanog centralnog vezistu, koji nije u planovima Ronalda Kumana za ovu sezonu.

Moriba je dete Barselone. Prošle sezone je debitovao za prvi tim sakupivši 18 utakmica u svim takmičenjima uz jedan gol.

Podsetimo, pre samo osam dana na temu Moribe govorio je Kuman, koji nije krio razočarenje što ovaj fudbaler nije prihvatio ponudu kluba, nezadovoljan finansijskim uslovima.

"Njegova situacija je užasna zato što ima 18 godine, mlad je, dobio je mogućnost da igra u prvom timu i on je budućnost ovog kluba. A šta on uradi? Odluči da neće da igra i da nije sa nama. Znam šta klub želi da ponudi igraču, nude mu budućnost. Moj savet mu je da novac nije najbitnija stvar, mnogo bitnije je da igra fudbal. Međutim, on je odlučio drugačije. Razočaran sam jer mnogo više verujem u fudbal nego u novac, igraču od 18 godina, novac ne sme da bude najvažnija stvar u životu", rekao je prošle nedelje Kuman.

Totenhem je u petak ostao bez iskusnog francuskog veziste Muse Sisoka koji je pojačao Votford.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke