Real bi da preboli Mbapea, šampion Premijer lige dolazi na "Bernabeu"!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 24.05.2022.
08:17
Izvor: Sportske.net

Plan "B".

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mesecima je fudbalski svet čekao transfer leta i prelazak Kilijana Mbapea u Real Madrid, ipak, od posla nije bilo ništa, jer se mladi Francuz u poslednjem trenutku predomsilio i odlučio da ostane u Pari Sen Žermenu.

Predsednik Reala bio je veoma razočaran Mbapeovim izborom, ali na "Bernabeu" nemaju vremena da tuguju za propalim poslom. Madriđani su već zaboravili na francusku zvezdu i okrenuli se ka Engleskoj.

Prema informacijama sa Otoka "kraljevski" klub je krenuo po igrača Mančester sitija Rahima Sterlinga i spreman je da plati prvaku Engleske preko 50.000.000 evra za njega.

Sterling ulazi u poslednju godinu ugovora sa Sitijem, a nema naznaka da će se saradnja između njega i "Građana" nastaviti. Navodno, na "Etihadu" nisu presrećni partijama brzonogog ofanzivca i žele da ga se reše zbog viskokog ugovora po kojem zarađuje 350.000 funti nedeljno. 

Ovo leto će biti poslednja prilika da Siti zaradi od Sterlinga, pored Reala i Arsenal je pokazao interesovanje za 27-godišnjaka. Sterling je još od ranije (baš kao i Mbape) pokazivao privrženost Realu, istina u znatno manjoj meri, ali je je pre dve godine uslikan sa majcom prvaka Španije, takođe, poznato je da bi želeo da se oproba van granica Engleske.

Pored Sterlinga, u Madridu se nadaju i dolasku veznjaka Monaka Oriljena Čuamenija, koji bi na "Bernabeu" trebalo da zameni veterane Modrića i Krosa. Procenjuje se da bi Florentino Perez za 22-godišnjaka trebalo da izdvoji preko 80.000.000 evra i pobedi Liverpul, koji takođe žarko želi novu zvezdu francuskog fudbala.

U sredu se igra finale premijernog izdanja Lige Konferencija između Rome i Fejenorda. AdmiralBet je pripremio sjajan specijal posvećen ovoj utakmici. Naš predlog jesu penali i pobeda Rome, kvota je 13.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke