Real "ćuti", Atletiko ga zove već drugi put!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.03.2023.
08:50
Izvor: Sportske.net

Da li će dobiti etiketu izdajnika?

EPA-EFE/Mohamed Messara
EPA-EFE/Mohamed Messara

Povezane vesti

Atletiko Madrid je krenuo svim silama po potpis Danija Sebaljosa!

Marka piše da je Atletiko već drugi put kontaktirao Sebaljosa kako bi ispitao svoej mogućnosti da ga dovede po isteku ugovora 30. juna.

Sebaljos je u nekoliko navrata nagovestio mogućnost odlaska, rekavši da neće da potpiše novi ugovor ako nije srećan i ako neće igrati.

U Realu niko ne može da mu garantuje minutažu, a posebno to neće biti slučaj ako Florentino Perez dovede Džuda Belingema, koji je i dalje njegova tiha patnja. 

Rasplet oko Belingema čeka i Toni Kros, tako da će biti zanimljivo pratiti rasplet i u drugom kraju Madrida, a Atletiko vreba i nudi Sebaljosu pomalo neugodan scenario.

Istina, Španac nikada nije opravdao očekivanja, došao je kao veliko pojačanje i evropski prvak sa mladom reprezentacijom Španije, ali je samo na tome i ostalo. 

Postao bi ozbiljan izdajnik ako bi otišao u Atletiko, ali s druge strane, ako mu Dijego Simeone nudi ključnu poziciju na sredini terena, morao bi barem da razmisli. 

Sebaljos ima ponudu da se vrati u svoj Betis, ali nekako deluje da je rano za tako nešto i da bi mogao da pokuša da potpiše za neki veći klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke