Real i Adidas dovode nemačkog "bisera" u Madrid?!

Autor: Mladen Heleta
utorak 02.04.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Virc je nova meta Reala.

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Real Madrid definitivno namerava da stvori ekipu koja će evropskim fudbalom vladati u narednoj deceniji.

Nova meta "kraljevskog" kluba je Florijan Virc, jedan od najboljih igrača Bajera iz Leverkuzena, prenosi ugledni nemački Bild.

Kako se navodi, supertalentovani 20-godišnji ofanzivni vezista će još jednu sezonu ostati u Leverkuzenu, a onda će se na leto 2025. godine preseliti u Real i to kao zamena za starijeg zemljaka Tonija Krosa.

Navodno, iza celog transfera stoji čuveni proizvođač sportske opreme "Adidas", koji je sponzor Vircu, ali što je važnije dugogodišnji sponzor Reala, a vrlo sličnu ulogu imao je i prilikom transfera Džuda Belingema iz Dortmunda.

Virc je ove sezone odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima, postigao 11 golova i ima 17 asistencija. On je jedan od bitnijih igrača u "mašineriji" Ćabija Alonsa, a trebalo bi da se desi pravo čudo pa da uskoro sa Leverkuzenom ne proslavi prvu titulu šampiona Nemačke u istoriji tog kluba.

Očekuje se i da bude starter u reprezentaciji Nemačke na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 110 miliona evra.

Pošto se unajveće spekuliše da bi Ćabi Alonso od 2025. godine mogao da preuzme Real, vrlo je moguće da će najtrofejniji tim Evrope dobiti sjajan "paket" iz Leverkuzena...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke