Real i Florentino Perez imaju najbolji mamac, Srbin za Srbina?

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.10.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

Fiorentina ne može da dobije bolju ponudu?

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

U Španiji tvrde da je Real Madrid poslednji tim koji je stao u red za Jovića.

Naime, oni će sigurno dovesti Mbapea, ali teško i Halanda, s obzirom da su Siti i PSŽ spremni da ponude ogroman novac Norvežaninu za ugovor, plus "masne" provizije za Rajolu i Halanda-seniora, Alfija, nekadašnjeg igrača Sitija.

Šta je Florentino Perez naumio?

Naime, oni bi da Roku Komisu ponude paket, da plate za Vlahovića sledećeg leta oko 40 miliona i da ubace u posao Luku Jovića.

Jović je već ranije bio želja Toskanaca, ali nisu mogli da pariraju Realu.

Sada je situacija takva da bi nekadašnji napadač Zvezde bio odlična zamena, mada nije jasno kako bi Fiorentina plaćala njegov ugovor. Doduše oni su Vlahoviću bili spremni da plate oko pet miliona sa bonusima, to je ugovor Jovića u Realu.

Da li je moguće videti trampu?

U principu jeste, prvo Ramadani može da isposluje taj dogovor, drugo Fiorentina ne može da računa na ogroman novac za Vlahovića jer mu ističe ugovor u leto 2023. Oni se nadaju da će uvući u igru više klubova, uz Juventus i engleske velikane, ali i Atletiko Madrid, ali realna suma sigurno nije veća od 45-50 miliona evra. Od tog novca treba kupiti zamenu, kao prva meta je pominjan Berardi, ali igrači Sasuola su skupi. Neka druga imena poput Borhe Majorala ne ulivaju baš poverenje, ali sigurno je da bilo koga da "Ljubičasti" markiraju kao zamenu, moraće da plate makar polovinu novca dobijenog od Vlahovića. Zbog toga je Realov predlog toliko primamljiv. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke