Real ima ideju, Jović "kusur" u velikom poslu Madriđana!

Autor: Beta Beta
utorak 21.04.2020.
13:47
Izvor: Beta

Šta čeka Srbina nakon pandemije?

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid spreman je da ponudi Napoliju napadača Luku Jovića u sklopu dogovora o transferu Fabijana Ruisa.

Kako je preneo sajt Gol, Real pokušava da nađe način da umanji cenu za Ruisa i dovede ga na "Santjago Bernabeu", ali bi nerado dao novac zbog teške finansijske situacije izazvane pandemijom korona virusa.

Jović bi mogao da bude ponuđen Napoliju, pošto u Realu počinju da gube strpljenje za njega. Jović je prošlog leta iz Ajntrahta došao u Real, ali je postigao samo dva gola ove sezone, a u klubu su i ljuti na njega jer je prekršio protokol karantina u Španiji i vratio se u Srbiju.

Kako se navodi, Real veruje da bi mogao da vrati oko 50 miliona evra iz bilo kog dogovora koji uključuje Jovića, uprkos tome što se nije snašao u Španiji. Moguć je i samostalni dogovor, ali i kao deo zamene igrača.

Napoli bi razgovarao o transferu koji uključuje Jovića, pošto se suočava sa gubitkom napadača Arkadijuša Milika, za koga su zainteresovani brojni klubovi.

Baner stoni tenis

Još nije bilo razgovora o transferu, zbog ograničenog kretanja tokom pandemije korona virusa.

Jović je u Beogradu i ne može da se vrati u Madrid, ali bi, kako se navodi, saslušao ponude.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.04.2020
17:59

Sad se kvde kaze da real nudi zamenu da nebi dao nivac zbog krize kojom je pogodjen finansijski! Kad barcelona nudi zamenu isto verovatno zbog krize, svi realci i Interci napadate zasto barcelona nufi zamenu! Samo maloummik nece da ponudi zamenu ako ima igraca za to!

avatar
Nemanjici
Tuesday, 21.04.2020
17:23

Tako ti je to u marketinškoj agenciji a ti dosao kao copywriter junior

avatar
Stratford
Tuesday, 21.04.2020
15:23

Zar ne rekoste prije dva dana da Jović sigurno ostaje?

avatar
Karambol
Tuesday, 21.04.2020
14:04

Nedavno su celnici Reala rekli da ce Jovic ostati sigurno i naredne sezone u klubu,jos je on u fazi adaptacije na Spansku ligu i nije bas tako jednostavno bljesnuti odma u Realu,vidite da i jedan Azar ne moze,ali idalje veruju u njega da ce se podici...Po meni vreme je Real da se zahvali igracima ovog leta koji su im donosili uspehe tokom prethodnih sezona kao sto su Benzema,Bejl,Modric,Isko,Marselo pa i Hames.. dovesti Obamejanga,Mbapea,vraca se Reguilon pa mzd i Hakimi i ako bi mu bilo u Dortmundu bolje po meni. Kurtoa Ramos Varan Reguilon Hakimi Kros Kazemiro Valverde Azar Mbape Obamejang

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 21.04.2020
14:43

Mendi ispred Reguilona...

avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.04.2020
17:56

Mnape je nemoguca misija! Obamejang je istih gidina ko sto je Modric, Isko je jako mladji, Bejl, Marselo, Hamas! Benzema su mladji od Obamajanga! Po tvome pfodati mladje kupiti starijeg! Real je spreman na svakakve gluposti moze i da se desi to i da uradi!