Real napravio strategiju oko Kazemirove zamene! Spisak postoji!

Autor: Boris Jovanović
subota 20.08.2022.
10:53
Izvor: Sportske.net

Kakvi su planovi, prva meta je nerealna...

 EPA-EFE/Petteri Paalasmaa
EPA-EFE/Petteri Paalasmaa

Povezane vesti

Real Madrid je prodao Kazemira, jednostavno izašli su u susret Brazilcu za koga su vezani veliki uspesi, ali koji je zanimljivo bio u grupi manje plaćenih. On je uneo u kasu 70 miliona evra, plus još 13, ako aktivira bonuse, i svi smatraju da je ovo odličan posao Florentina Pereza, jedan u nizu.

Ali, da li je zamena potrebna?

Agenti širom Evrope su reagovali, nude svoje igrače Madriđanima, ali strategija je već napravljena.

Naime, Migel Anhel Sančez, direktor "Los Blankosa" je poručio da im u ovom trenutku niko nije potreban.

Strategija je sledeća, sačekati do zime, pružiti šansu Čuameniju i Kamavingi, uz naravno Modrića i Krosa, a onda u zavisnosti od rezultata, eventualno u januaru ojačaju tim.

Ko je na meti?

Pre svih Fabijan Ruiz iz Napolija, pominje se i Hojberg iz Totenhema, potreban je defanzivni vezni igrač, neko ko će zatvarati rupe na sredini. Kazemiro je bio idealno rešenje. Priča se da je Njukasl odmah odbio da razgovara o eventualnoj prodaji Bruna Gimaraeša, jasno, imaju toliko novca da mogu da odbiju svaku ponudu.

Anćeloti je navodno želeo jedino Brazilca odmah, ali od toga nema ništa.

Ko bi mogao još da ode do kraja prelaznog roka?

Odriozola ima ponudu od Notingem Foresta, ali bi ostao da se bori sa Karvahalom (i univerzalni Lukas Vaskez, ali i Ridiger mogu da igraju desnog beka), a što se Asensija tiče, klub bi ga najradije prodao, ali on će sačekati da mu istekne ugovor. Španski mediji mu zameraju, kažu da mu je glava već negde drugde i da mu Mendeš obećava unosan ugovor u Engleskoj.

Ali, ostaće, mada verovatno sa manjom minutažom nego prošlih sezona. 

Real posle teške pobede nad Almerijom gostuje u Vigu, gde imaju dobru tradiciju u ovom veku, mi bismo probali sa opkladom da oba tima postižu gol. Na admiralbet.rs po običaju imate najbolje kvote na Primeru. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke