Real našao slabu tačku Milanu i gledaće da je iskoristi!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 07.04.2022.
14:45
Izvor: Sportske.net

Nema besplatnog ručka.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Uprkos tome što je letos dogovorena dvogodišnja pozajmica Brahima Diaza iz Real Madrida u Milan, kraljevski klub želi da ga vrati na kraju sezone, pozivajući se na džentlmenski sporazum dve strane prilikom sklapanja saradnje.

Dijaz je nakon više nego solidne prošle sezone u Milanu zavredeo novo poverenje tima sa "San Sira", ali pošto je i dalje pod ugovorom sa Realom, španski klub se pita.

Ipak, pita se i fudbaler, a on je spreman da se vrati samo po cenu da dobije minutažu u Realu, što nije bio slučaj pre dolaska u Milano.

U svakoj drugoj soluciji svoju budućnost vidi u "Gradu mode". Ipak, budući da je Milan itekako zainteresovan da od leta u svojim redovima vidi Marka Asensija vrlo je moguće da bi upravo ovaj faktor mogao da ubrza posao.

Levonogom španskom fudbaleru ugovor sa kraljevskim klubom ističe na kraju juna 2023. godine, a pošto još nema izgleda za produžetak saradnje, Milan pomno prati celu situaciju.

Prema pisanjima italijanskih medija, sloboda Asensija vredi 25 miliona evra, ali budući da je tek početak aprila, jasno je da nas očekuje još mnogo toga do konačnog razrešenja nove transfer sage.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke