Real - Novi napadač je nekadašnje "otpisano" dete kluba?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.08.2022.
09:19
Izvor: Sportske.net

Da li će se vratiti tamo gde nikada nije dobio šansu?

JOHN G. MABANGLO
JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Real se sprema za Superkup Evrope, šampionat počinje za par nedelja, i dalje u vazduhu visi pitanje hoće li biti pojačanja. Traži se napadač koji će posle odlaska Jovića i prodaje Borhe Majorala biti zamena za Benzemu.

Pominjano je dosta imena, poput tandema iz Čelsija Broja-Verner, zatim Gnabri koji nije produžio ugovor sa Bajernom, a Mauro Ikardi nije po ukusu Anćelotija. Ne postoje pregovori ni oko Ronalda, jednostavno u Realu o tome ne razmišljaju, potreban im je igrač koji će čekati šansu sa klupe, po mogućstvu neko mlađi.

Sada se pominje povratak Raula De Tomasa. Svojevremeno pre tri sezone otpisani napadač je zaobilaznim putem stigao u žižu, pošto nikada nije dobio priliku u prvom timu. Igrao je za treći tim, pa onda filijaju Kastilju, a kada je potpisao ugovor, slali su ga na pozajmice u Kordobu, Valjadolid i Valjekano. Onda je posle neuspešne sezone u Lisabonu gde je odigrao tek sedam utakmica za Benfiku, eksplodirao po povratku u domovinu.

De Tomas je za par sezona u Espanjolu dao 44 gola i čak završio na meti klubova iz PL, pominjan je Arsenal.

Španac je debitovao prošle sezone za reprezentaciju, oberučke bi prihvatio poziv da se vrati u Real.

Ali, cena mu je porasla, ima klauzulu od 75 miliona, ali bi za oko 25 mogao da se vrati na "Bernabeu". Anćeloti na klupi ima Dominikanca Marijana Dijaza koji ne želi da ode (plata veća od 4 miliona evra), no na njega ne računa. 

Za španske medije De Tomas bi bio idealno rešenje, već je dovoljno iskusan, ali i kvalitetan da bude dobrodošla pomoć timu i Benzemin "dubler"...

Inače, Real igra protiv Ajntrahta 10. avgusta Superkup, na AdmiralBet možete naći kvote, naš predlog je pobeda šampiona Evrope uz dosta golova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke