Real odredio cene za otpisane, tu je i Jovićeva!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.05.2021.
20:46
Izvor: Sportske.net

Madriđani moraju da zarade pa da kupuju.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Florentino Perez sprema veliku čistku nakon sezone bez trofeja.

Pouzdani izvori iz Madrida danas javljaju da će Real Madrid rasprodati nekoliko igrača, a da je na listi precrtanih i Luka Jović. 

Real navodno planira da zaradi između 130 i 150 miliona evra od prodaje sedmorice igrača, a prvi na listi su Bejl, Marselo i Isko.

Marka otkriva da će Real tražiti po 25 miliona evra za Luku Jovića i Danija Sebaljosa, te po 15 za Borhu Majorala i Marijana Dijaza. 

Uz to, nije isključena ni prodaja Edena Azara, ali samo ukoliko neko ponudi 50 miliona evra. Takođe, mogao bi da ode i Marko Asensio, ako stigne dobra ponuda, ali cifre za njegovo potencijalno obeštećenje nisu poznate.

Na to treba dodati da će Rafael Varan ili Serhio Ramos napustiti klub. Francuz ima još godinu dana ugovora i ako ne potpiše novi, Real će ga prodati za 70 miliona evra, dok je Ramos slobodan od 30. juna. 

Spekuliše se čak da bi Real mogao da ponudi Varana u zamenu za Kilijana Mbapea, ali Francuzu odlazak u Pariz nije primarna opcija. Varan želi da sačeka istek ugovora, te zna da je velika želja Mančester Junajteda.

Sve u svemu, čeka nas velika čistka u Madridu, a gotovo sigurno je da će i Luka Jović promeniti sredinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 27.05.2021
20:19

50 za Edena,on sale,to ce nekome da legne ko budali samar.cenim juve da ce da ga mazne. Varane za 70 nema sanse. To perez mozda sanja ali niko mu nrce dati te pare. 50-60 max. I to je dobar buy za nekoga ko bude imao da keshira. Odlican stoper. Neki englez ce da ga kupi