Real odustao od Haverca? Čelsi ne brine, stigla ponuda iz komšiluka!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 14.06.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Madriđani se ne javljaju, ali zato komšije...

EPA-EFE/Isabel Infantes
EPA-EFE/Isabel Infantes

Povezane vesti

Jedan od igrača koji bi mogli da donesu Čelsiju veliku zaradu od prodaje jeste reprezentativac Nemačke Kai Haverc (24).

Napadač se ove sezone utopio u sivilo svoje ekipe, na 47 nastupa postigao je tek devet golova, ali i pored toga interesovanje za njegove usluge ne manjkaju.

Proteklih nedelja govorilo se o interesovanju Reala iz Madrida, dok je danas pouzdani "The Athletic" objavio da je na adresu "plavaca" stigla ponuda od Arsenala.

Za sada nije poznato koliko su "tobdžije" ponudile za Haverca, Čelsi ga je Leverkuzenu platio 80.000.000 evra, pa stoga na Stamfordu Bridžu očekuju sličnu zaradu, najviše zbog činjenice da ima 24 godine.

Čelsiju je potreban novac kako bi donekle oblažio posledice ogromnog rashoda usled velikih kupovina otkako je klub preuzeo Tod Boeli, pa će možda upravo Haverc biti "žrtvovan" u tu svrhu, iako fudbalski gledano itekako još uvek ima šta da ponudi na Bridžu.

Arsenal ima nameru da stvori još moćniji tim sa kojim će se takmičiti i u Ligi šampiona naredne sezone, osim Haverca na meti se nalazi i Deklan Rajs, pa bi Mikel Arteta posle kupovine iz komšiluka mogao da dobije veoma moćan tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke