Real - "Omražena" osmorka na izlaznim vratima!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 18.07.2022.
20:30
Izvor: Sportske.net

Nisu u planovima Karla Anćelotija.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope Real Madrid napravio je listu igrača na koje više ne računa. Na njoj se nalaze osmorica fudbalera: Marko Asensio, Dani Sebaljos, Takefusa Kubo, Hesus Valjeho, Marijano Dijaz, Borha Majoral, Alvaro Odriozola i Rajnijer Žezus.

Najzvučnije ime na listi sigurno je Marko Asensio, ofanzivac je odigrao preko 200 utakmica za "kraljevski" klub, osvojio tri trofeja u Ligi šampiona, ali će sreću morati da potraži na drugom mestu.

Dani Sebaljos je u Real došao kao jedan od najvećih talenata španskog fudbala, ali se nije proslavio na "Bernabeu", bio je dve sezone na pozajmici u Arsenalu, međutim od povratka u Madrid prošlog leta uglavnom je presedeo na klupi.

"Japanski Mesi", Kubo je na pragu prelaska u Real Sosijedad, dok za Marijana Dijaza još uvek nema konkretne ponude, pored njega i defanzivci Valjeho i Odriozola imaju odrešene ruke, dok će mladi Brazilac Rajnijer najverovatnije na pozajmicu.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen španskoj Primeri. Ako mislite da će Real odbraniti titulu posetite njihov sajt, kvota na Madriđane je 2.07.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke