Real - Oterali Ramosa, čekaju superstara, u međuvremenu stiže Italijan?!

Autor: Boris Jovanović
petak 18.06.2021.
08:39
Izvor: Sportske.net

Šta planira Anćeloti?

 EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Real Madrid se oslobodio Serhija Ramosa. Iako su održali zajedničku konferenciju za medije, jasno je da su želeli da mu vide leđa. Naime, on je rekao da je na kraju prihvatio jednogodišnju ponudu, ali da je klub rekao da predlog više ne važi.

Da su želeli, ostavili bi Ramosa, to je sasvim jasno, ali i to je prošlost. Izgleda da će prodati Varana, što bi za Karla Anćelotija značilo da mu je potreban štoper. Pominju se Laporte iz Sitija koga hoće i Barsa, ali nema novca, zatim Konde iz Sevilje i stara želja, papreni Pau Tores iz Viljareala.

Nova ideja oko levog beka je Spinacola iz Rome, uključili bi Borhu Majorala koji je na pozajmici u Rimu, ali videćemo šta će reći Murinjo. Odlični levi bek, blista na EP, ranije je igrao za Juventus, mogao bi da napravi veliki skok u karijeri.

Šta je još potrebno povratniku na klupu?

Anćeloti će sigurno forsirati Odegarda, ali se priča da mu je potreban još jedan vezista, i to mlađi, no, teško je verovati da mogu da kupe Barelu iz Intera, pa i Fabijana Ruiza iz Napolija.

Jer, čeka se Mbapeova odluka, ako on ne dođe ovog leta, čini se da u napadu neće biti promena. Naime, Anćeloti bi da uz Benzemu forsira duo Bejl-Azar, veruje da može da izvuče najbolje od Velšanina, ali i da će Belgijanac posle dve očajne sezone biti onaj pravi. Ima i rešenja po boku u vidu Vinisijusa kao i Asensija koji je imao slabu sezonu, a ako ne nađe angažman, Luka Jović će ponovo grejati klupu Benzemi. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke