Real ovo neće preživeti, Mbape baš rešio da ih dokusuri!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.05.2022.
18:51
Izvor: Sportske.net

Jeziv scenario u igri.

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Španski šampion Real Madrid definitivno je ostao bez Kilijana Mbapea, a da stvar bude još gora mogao bi da im isklizne i već viđen transfer Orelijena Čuamenija iz Monaka, jer je sve je poremetila smena Leonarda.

Nakon odlaska Brazilca sa pozicije sportskog direktora u PSŽ-u, na njegovo mesto će doći dosadašnji funkcioner Monaka Luis Kampos, koji je iz Kneževine pregovarao i utanačio uslove sa kraljevskim klubom oko Čuamenija.

Sada, kada mu se kancelarija seli u Pariz, prioriteti se menjaju pa želi da Čuamenija preusmeri iz Španije ka "gradu svetlosti", što bi Madriđanima izazvalo totalni bes i nespokojstvo.

Nije tajna da Mbape izuzetno ceni kvalitete Čuamenija, koji ima odličnu sezonu u Monaku i rado bi voleo da ga ima za saigrača tokom naredne sezone, gde su ambicije da se konačno osvoji Liga šampiona.

Kako se navodi, Monako i Real još nisu postigli dogovor, a upravo bi Kampos mogao da nagovori bivši klub da ljubimca povede u Pariz.

Real za tri dana baš u Parizu ima šansu da posle četiri godine vrati trofej Lige šampiona u svoje vitrine, a ukoliko verujete da će pasti makar jedan gol u oba poluvremena, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,65.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke