Real podmlađuje vezni red - Na meti engleski dragulj

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 14.07.2022.
22:43
Izvor: Sportske.net

Real našao zamenu za Modrića.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Fudbaler Borusije iz Dortmunda, Džad Belingem, slovi za najvećeg favorita da na leto 2023. godine pojača redove Real Madrida.

Kraljevskom klubu je potrebno osveženje na sredini terena pošto osim Modrića u godine polako ulaze Toni Kros i Kazemiro.

Predstavnici prvaka Španije putovali su u Dortmund kako bi se lično sastali sa talentovanim igračem, kojeg smatraju idealnim za podmlađeni vezni red tima koji čine Valverde, Kamavinga i novo pojačanje Čuameni.

Belingem je pažnju na sebe skrenuo pretprošle sezone u dresu Birmingema zahvaljujući čemu je na leto 2020. godine prešao u Borusiju Dortmund.

Reč je reprezentativcu Engleske koji je nedavno napunio 19 godina i procena je da će dogodine vredeti više od 80 miliona evra.

Ipak, dovođenje engleskog veziste neće biti lak posao za Madriđane pošto se za njega interesuju Liverpul, Mančester junajted i Čelsi.

Talentovani mladi fudbaler je produžio ugovor sa ''milionerima'' i tako odlučio da ne menja sredinu bar još godinu dana, a da li če to tako i biti videćemo u mesecima koji dolaze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke