Real pojačao ponudu, Leonardo aktivira Mina Rajolu, da li je ovo rasplet vrele letnje sage?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.08.2021.
09:31
Izvor: Sportske.net

Parižani znaju šta im je činiti...

EPA-EFE/David Ramos / POOL
EPA-EFE/David Ramos / POOL

Povezane vesti

Novi dan, nova ponuda za Mbapea. Francuskom se pronose vesti da je Real povećao ulog za još 20 miliona i da danas očekuje odgovor. Suma je sada 200 miliona sa bonusima, Mbape čeka, ali stiče se utisak da, ako tokom današnjeg dana ne bude dogovora, Francuz će narednog leta kao slobodan igrač otići u Madrid.

Ali, u suprotnom, izbor Parižana je jasan, Erling Haland.

"Parizijen" spekuliše da Rajola čeka mig, da je praktično sve dogovorio, da Borusija neće moći da odbije ponudu od 150 miliona plus bonuse za Norvežanina. 

Haland ima klauzulu od 75 miliona za naredno leto i jasno je da će tada otići, PSŽ želi da mu ponudi Mbapeovu platu, ogromne provizije njegovom ocu kao i Rajoli, italijanski menadžer garantuje da će ubediti Halanda.

Ako danas bude prihvaćena ponuda za Mbapea, "Bild" je siguran da će pred duel sa Holanđanima, Haland proći lekarske preglede i potpisati za Pari Sen Žermen.

U Realu ćute, od jutros španski mediji tvrde da sve ostaje na "Svecima", da je Real poslao najveću moguću ponudi, ali da su spremni i da sačekaju godinu dana, jer imaju Mbapeovu reč da se neće predomisliti. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke