Real ponovo bira "galaktikose", trojica za povratak na vrh Evrope!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.11.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Ovoga puta neće biti utrošeno mnogo novca za obeštećenje.

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

Da li ćemo Real Madrid ponovo zvati "galaktikosima"?

Florentino Perez je odlučio ovoga puta da se uzda u nešto mlađe snage nego da troši ogroman novac na pojačanja, posebno se to odnosi na period posle odlaska Kristijana Ronalda. 

Ipak, od naredne sezone Karlo Anćeloti bi mogao da ima nekoliko jakih pojačanja koja bi treneru kao što je on bila dovoljna za osvajanje titule prvaka Evrope. 

Plan je jasan, tri velike zvezde koje će dovesti preko leta, svu trojicu bez potrošenog dinara za obeštećenje jer ugovori ističu svoj trojici. 

Novi projekat Real Madrida u sebi sadrži definitivno Kilijana Mbapea, zvezdu Pari Sen Žermena koji je odavno viđen na "Bernabeu", izgleda da je konačno i došlo vreme da ga gledamo u prestonici Španije, a sa sobom bi mogao da povede i reprezentativnog kolegu. 

U pitanju je Pol Pogba, zvezda Mančester junajteda, igrač koji se donekle i uklopio u sivilo kluba sa "Old traforda" i koji će biti pušten da napusti klub bez obeštećenja, iako je za njega plaćena skoro devetocifrena suma. 

Imajući u vidu da Real Madrid želi da se ojača i na poziciji štopera, očekuje se i dolazak Antonija Rudigera, nemačkog reprezentativca koji nije najzadovoljniji u Čelsiju kod Tomasa Tuhela. 

Pohod na svu trojicu kreće zvanično od 1. januara kada imaju pravo da pregovaraju direktno sa igračima. 

Uskoro se očekuje da i Luka Modrić obnovi ugovor, ali verujemo da dolazak pomenute trojice neće biti sve od Florentina Pereza...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke