Real prati nemačko čuduo od deteta, Virc na putu da postane "kraljević"!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 22.03.2023.
19:30
Izvor: Sportske.net

Eksluzivna informacija.

 EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Karim Benzema ove sezone ne blista. Najbolji igrač prošlosezonskog izdanja Lige šampiona potpuno je podbacio na poslednjem El Klasiku i od španskih kolega iz uglednog "AS-a" dobio čistu nulu za svoj nastup protiv Barselone.

Kao da je to bila poslednja potvrda čelnicima Reala da je iskusnom 35-godišnjem centarforu potrebna zamena u špicu napada, neko ko će na početku ulaziti sa klupe, a kasnije zameniti Benzemu u startnoj postavi aktuelnog prvaka Evrope.

Kao potencijalno pojačanje Reala pominjao se Srbin Dušan Vlahović, a ugledni sportski novinar čija su specijalnost fudbalski transferi Fabricio Romano večeras javlja da je napadač Bajer Leverkuzena Florijan Virc na radaru Madriđana.

Mladi 19-godišnji Virc već nekoliko godina važi za jednog od najatalentovanijih igrača u Evropi, stekao je status rerpezentativca Nemačke i najbolji je igrač Bajer Leverkuzena koji trenutno zauzima osmu poziciju u Bundesligi, a proteklog vikenda "farmaceuti" su bili bolji od Bajerna.

Virc se ove sezone mučio sa povredom i odigrao tek 13 utakmica u svim takmičenjima, postigavši dva gola uz šest asistencija.

Ugovor sa Leverkuzenom mu važi do leta 2027. godine, a njegova vrednost na "Tranfermarketu" procenjuje se na 70.000.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke