Real se nameračio na "stub" Arsenala, ovo se Arteti neće dopasti

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 10.10.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Ova "bomba" bi koštala najmanje 100.000.000, ali...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Šampion Evrope i Španije Real Madrid će na leto pojačati sve linije tima, a prioritet je odbrana, navode španski mediji.

I navodno se zna ko je prva želja Karla Anćelotija. U pitanju je Vilijam Saliba, sjajni štoper Arsenala i reprezentacije Francuske.

Saliba je jedan od lidera Arsenala, fudbaler koji je prošle sezone odigrao svaki minut u Premijer ligi i trenutno jedan od najboljih defanzivaca na svetu, a tek su mu 23 godine.

Najbolji su izazov za najbolje, pa Real nema dilemu da je Saliba pravi čovek za Madrid. Ipak, sve je u rukama Arsenala i menadžera Mikela Artete, koji ima ogromno poverenje u ovog igrača i svakako ne bi želeo da ga izgubi.

Saliba sa Arsenalom ima ugovor do 2027. godine, a veruje se da bi Real za njega trebalo da ponudi oko 100.000.000 evra da bi pregovori uopšte počeli.

Real želi da Salibu upari sa Ridigerom i tako "betonira" svoju odbranu na duže vreme. 

Kako su Eder Militao i David Alaba skloni povredama, povređeni su i u ovom trenutku, Anćeloti će pokušati da sa Salibom dobije veliki kvalitet u defanzivi, ali i da konačno poštedi svog vezistu Čuamenija igranja u zadnjoj liniji.

Čuameni je zbog povreda pomenutog dvojca veći deo prošle sezone igrao na mestu štopera, a to čini i u poslednjih nekoliko mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke