Real spremio "bombu" - Trofej, pa detonacija!

Autor: Lazar Nikolić
petak 27.05.2022.
16:18
Izvor: Sportske.net

Veliki posao čeka ozvaničenje.

EPA-EFE/HOMEM DE GOUVEIA
EPA-EFE/HOMEM DE GOUVEIA

Povezane vesti

Mesecima je trajala saga između Reala i Kilijana Mbapea. Madriđani su na kraju ostali "kratkih rukava", a Francuz produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom, ali na "Santjago Bernabeu" ne tuguju. Naprotiv, munjevito su pronašli novu transfer bombu i čea se samo završetak finala Lige šampiona, da se posao ozvaniči.

Prema pisanju medija u Portugaliji, Real Madrid je dogovorio prvo letnje pojačanje. U pitanju je jedan od najtraženijih fudbalera na svetu, napadač Benfike Darvin Nunjez.

Sjajni napadač reprezentacije Urugvaja bio je na meti mnogobrojnih evropski velikana među kojima su Mančester junajted, Liverpul, Barselona i Bajern, ali je, za razliku od situacije sa Mbapeom, predsednik Reala Florentino Perez na njegovom dolasku radio u tajnosti i to bi uskoro moglo da mu se isplati.

Nunjez je imao sjajnu sezonu u Benfici, 22-godišnjak je na 41 utakmici postigao 34 gola i bio najzaslužniji što je klub iz Lisabona stigao do četvrtfinala Lige šampiona.

Još uvek je nepoznato kolika je vrednost potencijalnog transfera, niti lični uslovi koje je snažni centarfor dogovorio sa prvakom Španije. Svi detalji ugovora trebalo bi da budu poznati već početkom naredne sedmice, jer su u Realu fokusirani na finale Lige šampiona i borbu za 14. trofej u najelitnijem takmičenju.

Real Madrid će u finalu u subotu igrati protiv Liverpula u Parizu na stadionu "Francuska". AdmiralBet je pripremio veliki specijal posvećen ovoj utakmici. Naša je preporuka da odigrate na golove, trebalo bi da ih bude na obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke