Real u nevolji, potpuno promašena tema u prelaznom roku?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.09.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net

Španski mediji razočarani, mnogo toga zameraju politici kluba, teza je da će biti dosta problema i da je novac uložen pogrešno...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Velika kampanja, dosta pojačanja i na kraju promašena poenta, makar je tako viđenje španskih medija, kada je u pitanju prelazni rok.

"Ovaj Real je slabiji nego prošlogodišnji i pored toga što je uložen veliki novac", konstatuju analitičari uz još jedno podsećanje da je sem Azara, ostatak pojačanja investicija u budućnost i da Militao, Jović, Mendi nisu fudbaleri koji će odmah imati glavnu ulogu.

"Za sada je jedini dobitak Bejl, to jest popuštanje Zidana, ali videćemo koliko će to trajati", konstatuje AS, aludirajući na povrede Velšanina.

Oni tvrde i da je Real u nevolji zbog loše procene. Pustili su Ljorentea koji je bio jedina zamena za Kazemira, oslobodili se i Sebaljosa koji bi pomogao u situaciji u kojoj trio Modrić-Kazemiro-Kros ne funkcioniše duže vreme. Isko i Džejms Rodrigez mogu da igraju kao centralni vezni igrači, ali njihov doprinos odbrani je minimalan. Zidan ne bi smeo sebi da dozvoli luksuz da igra sa nekoliko igrača bez obaveze u odbrani.

Mediji se bave i pitanjem golmana.

Oni ne veruju da je Kurtoa bolji čuvar mreže od Navasa i gotovo jednodušno mišljenje je da brani samo jer je skupo plaćen. Navas je želeo da bude prvi golman i otišao u PSŽ, što je problem više, jer Areola nije taj kalibar.

Rezultati su loši, ali igra je još slabija, to je ono što brine najviše navijače, ali i medije bliske Realu jer mnogi veruju da ovaj tim nije ni prineti onom koji je pokorio Evropu u ovoj deceniji. Objašnjavaju da iako je tu dosta istih igrača, oni su siti, istrošeni i realno nisu više u nekadašnjoj formi. Plus, Kristijana je nemoguće nadoknaditi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

49 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 04.09.2019
00:35

A ne osvojice i cetvrtu LS za redom, sta cu oni ocekivali da ce ih sudije gurati vjecno...

avatar
No rules
Tuesday, 03.09.2019
17:42

Zidan je sa Realom osvojio sve, mislim da se emotivno istrosio i da nije u stanju da opet motivise igrace. Nema drugog razloga, jos uvijek imaju mocan tim.

avatar
Wolverine
Tuesday, 03.09.2019
16:00

Nakon svega što su osvojili, logično je da dođe do pada. Svi su timovi prošli kroz to (Bajern, Liverpul, Junajted, Milan, Inter još prolaze).

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 03.09.2019
15:20

Alžirac je na kratko dobio odrešene ruke i napravio višegodišnju štetu. Debeli Jović za 60 umesto Verner za 25.😂
Pokušavao da otera Bejla celo leto.😂 Upropastio Jamesa.😂
Trenerčina nema šta.😆😅😂

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 03.09.2019
16:18

razumes li ti covece da uprava radi na svoju ruku i ne slusaju Zidana . taj debeli Jovic je dao vise golova prosle sezone od Wernera. Klopp je upropastio karijere gomili njih a Baleu i Jamesu ne fali nista , nisu nista losiji nego pre 3-4 godine. uostalom zasto 25 i vise drugih igraca nije imalo problem sa Zidanom osim njih dvojice? ocigledno je do njih.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 04.09.2019
12:36

Ništa ne fali Bejlu i Jamesu ali umesto da budu starteri, alžirac leči komplekse jer zna da nije zaslužan ni za šta kao trener. Bejl ga svaki put ponizi kad pokaže da je najbolji Realov igrač koga je alžirac blatio i terao iz kluba.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 04.09.2019
12:34

Pojma on nema. Bio dobar igrač ali veoma priglup kao trener. I Sebaljosa i Isko mu nisu dobri. Šta reći.

avatar
riquelme
Tuesday, 03.09.2019
17:14

To jedino ako ti je Perez taj Alzirac. Posto je Zidan u prvom mandatu otisao jer Perez nije hteo da ostavi Ronalda, preko golmana bi i presao. Pri povratku mu je obecana pre svega sloboda i Azar i Pogba za pocetak. Bejl mu coveku nije u planu i ne bi ni imao ovu slobodu sto sada ima da je tu Ronaldo. Nece je imati ni kada se razmrda (citaj smrsa) Azar. Benzema ide na cistu 9-ku, Azar da plese tako da za Bejla ima mesta iskljucivo ako hoce da igra kako mu se kaze. Paklen igrac, nista sporno, dokazao se odavno ali nema srece ni sa povredama a i kada je bio u top formi to je 75% Ronalda me zato sto je los nego zato sto ovaj nije normalan. Ima 34 godine trci 80 metara za 9 sekundi u sred utakmice igra kao da ima 24 i ne povredjuje se i ne nazire mu se kraj. Mozda ako mu Gobelja polupa noge na duzi period. Da je pametan bio i otisao u Totu da probaju da naprave neko iznenadjenje Son, Eriksen, on i Kejn. Lep vezni red imaju Ndombelić i Sisoko a i rotacija za vezu sa Lo Selsom, Mourom i Alijem je top. Tako da bio bi medju svojima i bio bi zvezda a ne radnik fizikalac dok se ne dogovore Zidan i Florenitino da li kupiti i Pogbu, Salaha i Mbpaea ili Manea i Firmina uz Pogbu. On leti na kraju sezone...

avatar
riquelme
Tuesday, 03.09.2019
13:58

Naslov treba da vam bude : " Real u nevolji, Ronaldo nezamenljiv, Florentino nece da prizna a nece ni da slusa Zidana... "
Zidan je i otisao prvi put jer je znao da dolazi zasicenje, da ce Barsa da se sredi za 2 godine, da bez Ronalda nema energije i kljucno da Ronalda moze da nadomesti iskljucivo sa 2+1 igracrm. U prevodu Azar i Pogba pa sledece godine plus Mbape. Ali nema od toga nista do sledece sezone, nece Florentino da se otvori...

avatar
T. Henry
Tuesday, 03.09.2019
19:36

Ma kakav Pogba, očajan je

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 03.09.2019
22:38

Очајан јер неће да игра за Јунајтед. Пружао би партије као пре у Јувентусу кад би се вратио тамо или отишао у Реал/Барсу. Знање има али и великих проблема у глави.

avatar
Stratford
Tuesday, 03.09.2019
13:56

Mislim da će ih tvrdoglavost Pereza i Zidana, te činjenica što svaki vuče na svoju stranu, koštati ove godine jer baš zbog toga transfer period nije odrađen do kraja na najbolji način. Falio je tu još jedan centralni vezni i definitivno nisu smjeli pustiti Llorentea ni na pozajmicu, a kamo li prodati ga Atleticu.

avatar
Boran83
Tuesday, 03.09.2019
12:25

Razmazena publika na stadionu, razmazeni navijaci osecam da kada im bi dosao i Mbape i ako ne bi dao 5 komada da prvoj utakmici publika bi mu zvizdala i govorila da je promasaj. A Marka bi ga vec sutradan stavila na transfer listu.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 03.09.2019
12:23

Real ima ozbiljan problem sa politikom kluba, sta radi Vaskez u klubu posle prosle sezone? Sto Benzema mora da odigra svaki minut iako je katastrofalno los. Sto nisu kupili veznog igraca jer tu su bas tanki. Zasto prodajes boljeg golmana a ostavljas losijeg itd. Desavaju se mnoge nelogicne stvari, slicno je i sa Barsom i to nikada necu ukapirati.

avatar
Mangus
Tuesday, 03.09.2019
12:19

Zato mediji ne vode klub nego treneri i sportski direktori.
Sasvim logicno da su igraci istroseni, modric je mator, marselo ulazi u godine, kao i ramos. Istina je da je za dvojicu od trojcie dovedena zamena, za ramosa i marsela. Modric nema zamenu, a i da su doveli pogbu to nije taj kalibar igraca.
Jeste da su prodali kovacica i pozajmili sebaljosa ali obojica su bili beskorisni prakticno u realu, dok je ljorente bio ok.
Real je uvek opasan i ne sme se otpisati, kada se ugira azar, kada mendi postane standardan bek, i kada prorad napadaci real ce dobijati. Za to trrba vreme i ova sezona je tranziciona. Ne treba očekivati previše

avatar
riquelme
Tuesday, 03.09.2019
13:54

A prosla sezona je bila za publiku??? Sve je to tacno sto si napisao, samo ti fale 2 stvari a to je u sustini jedna stvar. Fali Ronaldo za njega nema zamene a nesuglasice Zidana i Pereza su jednacine koje nemaju resenje. Ne mogu i jedan i drugi da vode klub. Zidan se vratio sa namerom da pravi novu filozofiju sa Azarom i Pogbom i da polako sredjuje odbranu a da onda sledece godine napravi presek i verovatno dovede Mbapea posto ce Barsa vratiti Nejmara i da krene rokanje...

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 03.09.2019
18:52

Kako nema zamenu, u ovom trenutku postoji 5-10 boljih veznih igrača od Modrića