Real već pikira zamenu za Kazemira - Kradu srce Njukasla!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 18.08.2022.
15:15
Izvor: Sportske.net

Njukaslu novac ne treba, ali...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid istražuje opcije koje bi potencijalno zamenile Kazemira u veznom redu.

Transfer Brazilca u Mančester junajted je sve izvesniji, pišu španski i engleski mediji. Junajted je spreman da ponudi petogodišnji ugovor Kazemiru i da mu udvostruče platu koju trenutno dobija u Madridu. Brazilac bi tako zarađivao vrtoglavih 430.000 funti nedeljno i bio jedan od ključnih igrača u timu.

On je od Reala zatražio garancije da će u naredne dve ili tri godina imati sigurno mesto startera, što nije mogao dobiti, pa je tako počeo da razmatra ponudu Junajteda i čini se da je transfer sve izvesniji.

Ukoliko se on dogodi, Real će po svemu sudeći krenuti po zamenu koju su "pikirali" upravo u Premijer ligi. Naime, kako piše "AS" to je Njukaslov Bruno Gimaraeš.

Od svog dolaska prošle zime za oko 52.000.000 evra, Gimaraeš je nakon nekoliko utakmica postao krucijalan igrač ekipe Edija Haua. Brzo je zavoleo grad i klub i govorio je da se oseća kao kod kuće. To ipak ne znači da neće "pasti" na poziv Reala, ali biće višestrukih prepreka za madridski klub.

Prevashodno - cena. Kako "AS" saznaje, Njukasl ne bi prodao Gimaraeša ni za duplo više novca jer im to ne igra ulogu budući da su trenutno najbogatiji fudbalski klub na svetu. 

U Realu smatraju da bi napadački kvalitet ekipe sa Gimaraešom bio znatno viši.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke