Real želi da iskoristi situaciju oko Pepa i kompletira ultimativni tim

Autor: Nemanja Janošev
sreda 04.09.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Šta sada smera Florentino Perez?

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid već je odredio prioritete za naredno leto, piše španski "As".

Nakon što su ovog doveli Kilijana Embapea posle višegodišnjih napora, u Madridu se fokurisaju na formiranje tima za budućnost jer se u dosadašnjem toku sezone jasno vidi da postoje nedostaci. Pre svega, timu Karla Anćelotija fali stabilnost u veznom redu i izostanak Tonija Krosa je i te kako uočljiv.

Stoga je Real identifikovao prioritet za naredno leto. Ako znaju da će izvesno dobiti Alfonsa Dejvisa bez većih problema, onda bi kod primarne mete moglo da bude poteškoća. Naime, "As" piše da je Florentino Perez zajedno sa Karlom Anćelotijem i čitavim sportskim sektorom usmerio sve resurese ne bi li doveli španskog vezistu u svoje redove. 

Reč je o jednom od najboljih fudbalera sveta u ovom trenutku i najbitnijoj figuri sistema Pepa Gvardiole. Upravo od Pepove budućnosti umnogome i zavisi kakva će razmišljanja imati Rodri po završetku sezone. Kako je poznato, Pep je izjavio da je bliži odlasku nego ostanku, odnosno to je bio slučaj po završetku prošle sezone. Njegovo mišljenje bi naravno moglo da se promeni do momenta kada mu istekne ugovor, što je na kraju aktuelne kampanje.

Rodri bi u slučaju Pepovog odlaska mogao takođe da razmišlja o transferu i Real Madrid želi to da iskoristi. Španac ima važeću saradnju sa Mančester sitijem do 2026. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke