Real želi "mladost" Francuske!

Autor: Stefan Matić
sreda 20.07.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Skauting služba šampiona Evrope ne spava.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Madriđani se spremaju za svoju prvu prijateljsku utakmicu. Ni manje ni više prva "prijateljska" utakmica biće protiv Barselone - dobićemo "El Klasiko" u Americi kroz četiri dana. 

Oba kluba marljivo rade tokom letnjeg prelaznog roka. Real se pojačao Ridigerom i Čuamenijem, dok su u Barsu stigli Rafinja, Levandovski, Kristensen i Kesi. 

Dosta igrača će i napustit velike rivale, ali izgleda da će se Real i dalje voditi politikom dovođenja igrača za budućnost. To im je donelo fenomenalnog Vinisijusa i Rodriga, Kamavingu takođe a ovog leta su na "meniju" još dva mlada Francuza. 

Madriđani žele Rajana Šerkija i Amina Guirija. 

Šerki je već "etabiliran" tinejdžer. Čudo iz Liona ruši rekorde francuskog kluba, ima svega osamnaest godina a već se u potpunosti probio u prvi tim francuskog velikana. On bi bio i "lakša" kupovina Reala pošto mu ugovor ističe kroz godinu dana. 

Što se tiče Guirija, Nica neće tek tako pustiti svog napadača. 22-godišnjak se procenjuje na preko 40 miliona evra, prošle sezone je odigrao 38 utakmica u Ligi 1 sa deset golova i devet asistencija. 

Njegov ugovor ističe 2024. godine. Sa Kamavingom su napravili pun pogodak, ostaje da se vidi da li će već ovog leta Anćeloti moći da računa na njih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke