Realov plan - Klinac iz Sitija!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.09.2017.
11:27
Izvor: Sportske.net

Madriđani nastavljaju sa novom filozofijom na transfer pijaci.

EPA/JJ GUILLEN
EPA/JJ GUILLEN

Povezane vesti

Real Madrid je ovog leta rešio da ne troši hrpe novca na angažovanje fudbalskih zvezda, već da angažuje mlade fudbalera, koji će pod vođstvom Zinedina Zidana postati zvezde u Madridu.

Stigli su Teo Ernandez iz Atletiko Madrida i Dani Sebaljos iz Real Betisa, prvi je projektovan kao zamena za Marsela, dok će drugi učiti od verovatno najboljeg tandema veznih fudbalera na svetu Modrić-Kros, pa nema sumnje da je pred njim blistava budućnost.

Na "Santijago Bernabeu" su rešili da nastave sa takvom filozofijom, minulog leta su napravili pravi bum sa Markom Asensijom, pa im se takav recept dopao.

Sada su naime rešeni da u redove svoje ekipe dovedu još jednog taletnovanog fudbalera, ovoga puta iz Mančester Sitija.

Na radaru "kraljevskog" kluba našao se mladi Brahim Dijaz, koji je ovog leta tokom priprema dokazao da poseduje ogroman potencijal.

Markos Ljorente Brahim Dijaz

Postigao je i gol upravo protiv Reala na pripremama, ali usled velike konkurencije na "Etihadu" jasno je da se neće naigrati ove sezone.

"Građani" su ga doveli 2015. godine iz Malage kada je ima 16 godina, želeli su ga tada i Real i Barselone, ali je Siti bio brži i konkretniji.

On je u Englesku stigao iz Malage, a sada bi mogao da se vrati u domovinu, a veruje se da je 18-godišnji fudbaler veoma zainteresovan za ovu opciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 13.09.2017
18:33

Brahim će biti igracina nigdje on neće, dovoljno je što je Sancho otišao...

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 13.09.2017
15:23

Sto da ne,mlade nade su uvek dobrodosli u najveci klub svih vremena.

avatar
Che Wolfasin
Wednesday, 13.09.2017
13:52

Treba dovoditi mlade talente, ali Real mora da startuje sa najjačim sastavom pa kada reši utakmicu da ubacuje klince. Bejl i Benzema treba da napuste Real i treba im naći adekvatnu zamenu, ali bi to trebali ipak biti neki već formirani igrači. Trofeje neće osvajati ako budu dovodili samo klince, a zapostave neka ozbiljnija pojačanja.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 14.09.2017
02:56

Pa morace doci neki jak napadac, Verner mi deluje kao prva opcija s'obzirom na njegovu igru, razvoj a i na to da ga skauti ove sezone pomno prate. Sto se zamene za Bejla tice, Hazard mi deluje kao pravo pojacanje.