Realov šou, nude igrača za 0 evra, on ni da čuje? Ko odlazi do kraja?

Autor: Boris Jovanović
petak 26.08.2022.
09:14
Izvor: Sportske.net

Neće, pa neće...

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Real Madrid pokušava da završi prelazni rok prodajama. 

Naime, Asensio je, kao što smo i pisali meta Mančester Junajteda, klub želi da ga proda kako bi izbegao da odšteta kao slobodan igrač narednog leta, ali Španac se dvoumi.

Ponuda Mančester Junajteda je na stolu, Anćeloti ga je zaledio, odigrao je samo desetak minuta, a Italijan to pravda činjenicom da fudbaler razmišlja o statusu i eventualno novom klubu i da nije koncentrisan.

Ali, Asensio bi, ako ostane, konkurisao za tim, što se ne može reći za još dvojicu igrača kojih klub ne može da se oslobodi.

Odriozola se vratio sa pozajmice iz Firence, bio je uveren da će se takmičiti sa Karvahalom za mesto kraj desne aut linije, ali trener ima drugu viziju, Karleto vidi kao alternativu univerzalca Lukasa Vaskeza.

U Madridu se nadaju da će stići ponuda Foresta za Baskijca, a pominje se i Odriozolin povratak u Seriju A, Inter bi ga uzeo na pozajmicu, ako u finišu prelaznog roka prodaju Denzela Danfrisa.

https://admiralbet.rs/promotio...

Najzanimljivija je situacija oko Marijana Dijaza. Dominikanac koji je ponikao u klubu je potpisao ugovor vredan četiri i po miliona evra pre četiri godine i ne pada mu na pamet da ode. Saopšteno mu je da klub ne računa na njega, da će i ako bude odmarao Benzemu, Anćeloti koristiti Azara kao "lažnu" devetku, ali Marijano ne haje. On je sjajnim igrama u Lionu svojevremeno izborio povratak u Real, Perez se gorko kaje jer mu je dao ugovor na pet godina. Fudbaler jednostavno odbija svaku pomisao da napusti Real, naime, on ne želi ni u Rajo na pozajmicu, odbio je prošlog leta Benfiku, a ovog još nekoliko španskih klubova. Spreman je da ne odigra ni minut, ali će ostati do kraja ugovora. Ta situacija ljuti klub koji traži način da raskine ugovor, ali on štiti fudbalera. Real ne traži obeštećenje za Marijana, samo da ode (uštedeli bi poslednju godinu ugovora), no izgleda da od toga nema ništa.

Posle pobeda protiv Almerije i u Vigu, Real će u Kataloniju, duel sa Espanjolom, Madriđani su favoriti, a osim njihove pobede predlažemo trijumf Betisa nad Osasunom večeras, kao i malo golova u duelu Kadiza i Bilbaoa u ponedeljak. Pobeda Barse nad Valjadolidom se podrazumeva, kvote imate na admiralbet.rs.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke