Realov spisak, šest momaka za apsolutnu vladavinu tokom decenije!

Autor: Boris Jovanović
subota 22.01.2022.
09:23
Izvor: Sportske.net

Koga gledaju skauti Reala?

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Real Madrid traži svežu krv. Već gledaju u budućnost, "Marka" piše da je napravljena lista od šest imena koje će Real pratiti u narednom periodu i neki od njih bi mogli da stignu u Madrid.

U fokusu su igrači sredine terena, razlog jednostavan, godine Modrića, Krosa pa i Kazemira. Doveden je već Kamavinga, sa njim će Real strpljivo, mada se posle dobrog starta malo zagubio u planovima Anćelotija, što je razumljivo, konkurencija je strašna.

Ko je na listi?

Aurelien Čuameni iz Monaka je igrač o kome svi pričaju, Juentus je probao da pregovara, ali ih je odbila cena. Real je strpljiv, čeka, spremni su da pošalju i nekog igrača u kneževinu kako bi se dokopali momka koji ima 21 godinu i koji je već debitovao za seniorski tim Gala.

Tu je i Džad Belingem, Englez koga je ugrabila Borusija Dortmund, Junajted ga želi svim silama, ali navodno se nekadašnji fudbaler Birmingema pita i on je zainteresovan za odlazak u Madrid, Real se jednostavno ne odbija.

Perez neće Pogbu, ali želi jednog drugog Rajolinog igrača, Rajana Gravenberga iz Ajaksa, dok će skauti gledati i Veslija Fofanu, još jednog Francuza iz Lestera koji je trenutno povređen. Listu poznatih imena zatvara Florijan Virc koji nema još 19 godina, već igraa za Nemačku, a ovaj fudbaler Leverkuzena je najmlađi strelac ikada u Bundesligi. Engleski klubovi su pokušavali, ali navodno je Bajer tražio Aston Vili i Liverpulu oko 70 miliona evra. To Real neće sigurno platiti.

I na kraju, momak za koga niste čuli, verovatno, u pitanju je 15-godišnjak Endrik koji igra za Palmeiras. Real je već stupio u pregovore, jasna je namera da ga "bukiraju" pre ostalih velikih klubova i tako izbegnu astronomske sume za par godina, ako bude nastavio da se razvija ovim tempom.

U svakom slučaju rade pametno, popunjavaju mozaik, čekaju Mbapea, možda i Halanda narednog leta, oslobodiće veliki prostor odlascima Bejla, Marsela, Iska, tačnije olakšaće budžet za plate i podmlađivati ekipu.

Real inače cilja triplu domaću krunu, šampionat, kup, već su osvojili Superkup, sva tri pomenuta trofeja u jednoj sezoni nisu osvojili od 1989. godine. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke