Realov "ultra paket" za sledeće leto - Dva po ceni jednog!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.09.2021.
10:27
Izvor: Sportske.net

Novi "galaktikosi" na pomolu?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid silno je želeo Kilijana Mbapea ovog leta, ali Pari Sen Žermen odbio je sve nalete za njihovog napadača.

Jasno je da će Madriđani krenuti po Kilijana već na zimu, kada bi Francuz mogao da potpiše predugovor sa "kraljevskim klubom" i potom im se pridruži šest meseci kasnije. 

Florentino Perez je nudio i 200 miliona za sjajnog napadača, ali Parižani su to odbili. Zanimljiva je politika sa kojom je Real ušao u pregovore sa "svecima", jer su, približno Barseloni, u velikim dugovima od čak 900 miliona evra. Činjenica je da su se ponudom za Mbapea pomalo razmetali novcem. Imaju problema, uz to, grade i novi stadion,ali želeli su da dokažu da su uprkos svemu tome, najveći klub sveta. Zamazali oči javnosti svojim finansijama ili ne, Real je ostao kratkih rukava, za sada.

Već narednog leta, dobiće Kilijana Mbapea i to besplatno, ali u španskim medijima se govori o potencijalnom lovu na Erlinga Halanda, koji ne bi trebalo da vredi ništa manje od poslednje ponude za Francuza.

Obojica privlače veliki broj lopti, žele da su oni ti koji odlučuju i pitanje je kako bi izgledali u tandemu, ali nema sumnje da bi se Realu marketinški to veoma isplatilo. 

Na "Bernabeuu" žele da upare dvojac koji bi trebalo da dominira u narednoj deceniji i tako započnu novu eru "galaktikosa".

 Haland je predmet interesovanja brojnih evropskih ekipa. Teško je verovati da će otići u Pari Sen Žermen, Mančester siti bi ponovo trebalo da posegne za Kejnom, Bajern neće izdvojiti toliki novac, dok je Junajted pitanje špica rešio sa Kristijanom Ronaldom. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Thursday, 02.09.2021
15:01

Haalanda od sledećeg leta mogu dobiti već za za iznos iz otkupne klauzule ugovora, t.j. za 75 miliona €.