Realova najveća greška - 50 miliona zarade i ideja da su i dalje dobri

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.07.2021.
21:13
Izvor: Sportske.net

Zabluda ili finansije, ili oba?

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Real Madrid je dopustio da u istom prelaznom roku ostane bez kapitena Serhija Ramosa i Rafaela Varana i da ukupno zaradi  oko 50 miliona evra. 

Preostalo je još samo da Real i Junajted ozvaniče posao, Rafa Varan je već na putu ka Mančesteru i Ole Gunar Solskjer će imati timčinu koje neće biti dostojan. 

No, ovde je tema nešto drugo - Real Madrid i nadobudni stav da im zamene za Ramosa i Varana nisu potrebne, jer imaju, pazite sada - Militaa, Naća i Alabu. 

Prvo, u pitanju su kvalitetni igrači, naročito se to odnosi na novajliju. Alaba može da igra šta želi i to će biti njegovo glavno oružje, a ujedno i najveći problem Reala. Jer, Alaba najmanje ima nameru da igra štopera. Možda zvuči glupo da može da postavlja uslove, ali je nekako utisak da Alaba misli da može kako hoće. Spekulisalo se da hoće da igra zadnjeg veznog. U reprezentaciji na EP igrao je levog i centralnog veznog, a najbolji je kao bek. Uz sve neverovatnke karakteristike, da li ima mentalitet poput Ramosa i Varana iz najboljih dana?

Da je Naćo vrhunski štoper, odavno bi bio starter, a ne skoro čitavu deceniju treći i u najčešćem slučaju četvrti. Militao je do marta meseca bio na transfer listi i ocenjen kao promašaj. 

Odjednom, Fabricio Romano večeras piše da Real smatra da mu nije potreban novi štoper, da su u klubu zadovoljni onime što raspolažu i da će zaraženi novac uložiti u poslednji atak na Mbapea krajem avgusta.

Ni Kunde, ni Pau Tores nisu dovoljno dobri, odnosno isplativi da se u ovom trenutku za njihovo obeštećenje plati 50-60 miliona evra. Što je možda takođe tačno, ali je još tačnije da Real ne može da bude dovoljno dobar bez Ramosa i Varana i samo sa Alabom. 

Nećemo dalje da dužimo, suština je tu i ovo je najveća greška Reala ovog leta. Titulu će teško osvojiti, a kvota na Barsu je TOP i možete je odigrati odmah OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare91Inter
Tuesday, 27.07.2021
10:30

"Timčina koje Solskjear nije dostojan"?? Mislim da čovek tek treba da pokaže da li je dostojan timčine ili ne a tvoja neprofesionalnost je level 1000